Nespeky – Tuchoraz

Nachtman nastartoval Nespeky k obratu

Nespeky – Ve fotbalové I. B třídě, skupině D, se Nespeky s Tuchorazí probudily až po přestávce a třikrát soupeře zlomily.

NESPEKY – TUCHORAZ 3:1

Po vlažném začátku měli první šanci domácí, ale Burianovu střelu gólman vyrazil. Hosté se postupem času dostávali do hry a podnikali nebezpečné protiútoky přes dvojici Pazderec – Rozumný. V 19. minutě se se dostal Pazderec až před Vejvodu, ale ten mu vystavil stop. O malou chvíli poslal skákavou střelu T. Černý a ta překvapila Vejvodu – 0:1. Tuchoraz pokračovala v dobrém bránění a nebezpečných brejcích a po jednom z nich Martinic přestřelil ve velké šanci domácí branku. I domácí Kupša měl v závěru poločasu dvě příležitosti, ale první střelu zastavil obránce a ve druhé po krásném centru Maršouna trefil „koníčkem“ tyč branky hostí.

Do druhého poločasu nastoupili domácí jako vyměnění a začali bojovat – Kupša opět trefil tyč a Pavlík po odraženém míči po rohu poslal míč do brankáře. Klíčový moment zápasu přišel v 52. minutě, kdy vychytal Vejvoda po sóle hostujícího Rozumného. Vzápětí se na druhé straně již Nespeky radovaly z vyrovnání po trestném kopu Nachtmana, a to je nakoplo. Za deset minut se po krásné akci trefil přes celou branku K. Kulhavý a domácí výhru pečetil v 83. minutě střídající Panenka po pěkné individuální akci.

Branky: 54. Nachtman, 64. K. Kulhavý, 83. Panenka – 25. T. Černý. Rozhodčí: Stránský. ŽK:1:3. Diváci: 70. Poločas: 0:1.

Nespeky: Vejvoda – Pavelka (56. Sysel), Nachtman, Pavlík, Myslivec – Kadeřábek (56. Panenka), K. Kulhavý, Burian, V. Kulhavý – Kupša, Maršoun.

PAVEL DRNEC

Autor: Redakce