Nespeky – Stříbrná Skalice

Nespeky vychytal Detko

Nespeky – V předposledním kole fotbalové I. B třídy, skupiny D, hrály trápíce se Nespeky se Stříbrnou Skalicí. A jejich trápení pokračovalo. Domácím se nedařilo přetavit v gól ani ty nejvyloženější šance.

NESPEKY – STŘ. SKALICE              2:4

 

V posledním zápase na domácí půdě vyvrcholila jarní nespecká nemohoucnost.
Domácí začali s elánem a již ve druhé minutě po krátké „malé domů“ obešel Dixa gólmana Detka, ale z úhlu netrefil prázdnou branku. Hosté spoléhali na rychlé brejky a v páté minutě se dostali před domácího gólmana, ale ten byl na správném místě. V 15. minutě utekl stříbrnoskalický Rezek a  z úhlu prostřelil Weidenbornera. Za tři minuty bylo srovnáno, když Hořický hlavou překonal Detka.  Do poločasu hosté přidali ještě druhou branku. Po rohovém kopu Fekete prostřelil vše, co mu stálo v cestě.
Ve druhém poločase domácí sáhli k dvojnásobnému střídání a chtěli co nejdříve vyrovnat. Jenže dvě hrubé chyby obrany hned na samém začátku hosté potrestali a šli do tříbrankového vedení. Nespeky poté získaly místy až drtivou převahu. Šance Dixy, Bialonczyka a Nachtmana skončily buď na tyči nebo je zlikvidoval gólman Detko. V 65. minutě však nestačil na únik Dixy, který snížil na konečných 2:4.

Branky: 18. Hořický, 65. Dixa – 15. a 46. Rezek, 30. Fekete, 47. Popela. Rozhodčí: Chrudimský ŽK: Myslivec/4. Diváci: 50. Poločas: 1:2. Nespeky: Weidenborner – Párys, Nachtman, Kučera (46. Pavlík), Hořický (63. Jan Kadeřábek) –  Sysel, Myslivec, Kupša, Dixa – Čáp, Pavelka (46. Bialonczyk).

Autor: Petr Roubíček