Zruč nad Sázavou – Nespeky

Nespekům nepomohla ani přesilovka

Zruč nad Sázavou – Ve fotbalové I. B třídě, skupině D, prohrály Nespeky na hřišti poslední Zruče nad Sázavou, když nevyužily přesilovku po vyloučení domácího kapitána Petrů.

ZRUČ NAD SÁZAVOU – NESPEKY 2:1

 

Ve vyrovnaném prvním poločase se do úvodní šance dostal domácí Koudela, když trefil z brejku tyč. Následně byli blízko vedení hosté, ale Hořického tečovaná střela skončila těsně vedle a penaltu po faulu neproměnil Dixa. Ten zklamal i sám před brankářem a ani jeho další střela nenašla správný cíl. A tak udeřili domácí a dokonce dvakrát. Nejprve Koudela prostřelil po centru ze strany brankáře Králíčka, aby před odchodem do kabin zakončil rychlý brejk do rozhozené nespecké obrany Jouza.

Druhá půle byla ve znamení Nespek, které pustily domácí jen do jedné šance, ale osamocený Viktora netrefil branku. Následně se již hrálo na polovině Zruče a střela T. Rosenvalda z šestnáctky nenašla správný cíl. V 68. minutě se již hosté radovali, když ránu Nachtmana z přímého kopu gólman Cudlín vyrazil, ale na dorážku Hořického nestačil. Následně byl domácím vyloučen po druhé žluté kartě kapitán Petrů, jenže Nespečtí přesilovku nevyužili, když v největší šanci Hořický z hranice penalty přestřelil branku.

Branky: 34. Koudela, 43. Jouza – 68. Hořický. Rozhodčí: Hamřík. ŽK: 8:1. ČK: Petrů (Z). Diváci: 80. Poločas: 2:0.

Nespeky: Králíček – Párys, Nachtman, Kučera, Myslivec – Hořický, Sysel (46. Pavelka), T. Rosenvald, Bialonczyk – Kupša, Dixa (58. Čáp).

JAROSLAV ROSENVALD

Autor: Pavel Šimáček

Převzato z Benešovského deníku