Nespeky – Jesenice

Nespeky – Ve fotbalové I. B třídě, skupiny D, se Nespeky snažily doma srazit Jesenici. Jenže bez střeleckých pokusů se zápas vyhrát nedá. A tak rozhodla jediná branka, kterou vstřelil jesenický Alba.

NESPEKY –  JESENICE                           0:1

Jesenice přijela do Nespek v naprosté pohodě, což potvrdila velmi dobrým výkonem po celé utkání. Domácí však měli na začátku dvě gólové šanceJesenice přijela do Nespek v naprosté pohodě, což potvrdila velmi dobrým výkonem po celé utkání. Domácí však měli na začátku dvě gólové šance, s kterými si brankář Jeřábek poradil. Na druhé straně i gólman Králíček se blýskl dvěma skvělými zákroky při šancích Alba a Kmocha. V prvním poločase Nespeky ještě držely s Jesenicí krok. Po změně stran zcela bezzubý útok domácích prakticky neohrozil branku hostí. A tak rozhodla 54. minuta, kdy Alba tvrdou střelou z voleje po centru z pravé strany nedal Králíčkovi šanci a zaslouženě získal hostům tři body.

Branka: 54. Alba. Rozhodčí: Němeček. Diváci: 50. Poločas: 0:0. Nespeky: Králíček – Párys, Nachtman, Kučera, Pavlík – Bialonczyk, Čáp, Hořický, Kupša –   Dufek (60. Pavelka), Myslivec.

Převzato z Benešovského deníku