Průhonice – Nespeky

Nespeky urvaly body v závěru
Průhonice – Utkání I. B třídy s mnoha šancemi na obou stranách nakonec skončilo plichtou.

PRŮHONICE – NESPEKY  2:2 

Úvod zápasu patřil Nespeckým, ale ani jedna z tří šancí brankou neskončila. Tu největší promarnil Marušák, který postupoval sám na průhonického gólmana, ale ten ho vychytal. Poté se hra vyrovnala a nespecký gólman Králíček musel několikrát předvést své umění. Ve 26. minutě ale nestačil na střelu Brázdy, který vzápětí mohl zvýšit, jenže Králíček byl proti. Na druhé straně Pavlíkovu střelu vyrazil domácí obránce z brankové čáry.
Ve druhé části domácí přitlačili Nespeky na jejich polovinu a vytvořili si řadu šancí. Jejich tlak přetavil Hauzar ve druhou branku. Hosté utkání nevzdali a o minutu později domácí hráč vykopl Dixovu střelu z opuštěné brány. Další střela Buriana z dvaceti metrů už skončila v síti. A to nebylo vše. V 78. minutě Dixovu jedovku gólman vyrazil k Pavlíkovi, který dorážkou srovnal na konečných 2:2. Tentýž hráč v závěru zápasu ještě vykopl míč z prázdné brány.

Branky: 26. Brázda, 63. Houzar – 70. Burian, 78. Pavlík. Rozhodčí: Chaloupka – Vyhnal, Soběslav. ŽK: 1/0. Diváci: 100. Poločas: 1:0. Nespeky: Králíček – Párys, Nachtman, Pavlík, Burian – Marušák (89. Kučera), K. Kulhavý, Mastný, Šmíd (69. Sysel) – Dixa, Myslivec.

Autor: Petr Roubíček

Převzato z Benešovského deníku