Nespeky – Kunice B

Nespeky doháněly dvoubrankové manko

Nespeky – Ve fotbalové I. B třídě remizovaly Nespeky s ambiciózním béčkem Kunic, když o poločase prohrávaly 0:2. Po přestávce Dixa rychle smazal manko a domácí mohli i vyhrát, ale zradila je koncovka.

NESPEKY –  KUNICE B   2:2

Domácí vstoupili do zápasu vlažně a již v 6. minutě dostal hosty do vedení Zderadička po přihrávce Koubka. Od 10 minuty získaly Nespeky územní převahu, neustále obléhaly kunickou obranu, ale Dixa z dobré pozice přestřelil. V 17. minutě již domácí fanoušci křičeli gól, ale nádhernou střelu Myslivce vyrazil Přída na břevno. Na druhé straně unikl Zderadička, ale únik pokazil. Následně Burian hlavičkoval mimo kunické tyče a gólovou střelu Pavelky vyrazil gólman na roh. Ve 42. minutě se ale radovali hosté, když Duškova střela prošla hladovou nespeckou zdí a míč skončil v síti. Vzápětí T. Rosenvald mohl snížit, ale z hranice penalty přestřelil branku.

Ve druhém poločase pokračovali  domácí v převaze a v 52. a 55. minutě se dvakrát prosadil Dixa – 2:2.. Až do konce zápasu si Nespeky vytvořily šance, ale hlavička a střela Dixy a rána T. Rosenvalda se mezi tyče nevešly. Domácí podali  velmi dobrý, bojovný výkon a jen špatná koncovka je připravila o plný bodový zisk.

Branky: 52. a 55. Dixa – 6. Zderadička, 42. Dušek. Rozhodčí: Vočka. ŽK: 1:1. Diváci: 200.Poločas: 0:2. 

Nespeky: Králíček –  Párys, Nachtman, Pavlík, Myslivec – Marušák, K. Kulhavý (77. Kučera), Burian, Pavelka (84. Šmíd) – Dixa, T. Rosenvald.

PAVEL DRNEC