Suchdol – Nespeky

Nespeky i podruhé venku zvítězily

Suchdol – Na trávníku nováčka I. B třídy ze Suchdola vybojovaly všechny body Nespeky, když se o výhru nejvíce zasloužil Dixa. Nespeky tak podruhé za sebou zvítězily na hřišti soupeře.

SUCHDOL – NESPEKY   1:3

 

Domácí začali s nováčkovským elánem a hned nastřelili z trestného kopu břevno nespecké branky. V 15. minutě, ale udeřilo na druhé straně, když obránce tečoval Nachtmanovu střelu k Dixovi který neměl problém poslat míč do sítě –  0:1. Nespeky získaly mírnou převahu, ale domácí zahrozili v 26. minutě, když Králíček vyrazil střelu Štainze. Vzápětí na druhé straně uvolnil Pavlík ideálně Dixu, který prostřelil brankáře Suchdola a dobíhající obránce si srazil míč do vlastní sítě –  0:2. Do poločasu ještě  zlikvidoval domácí šanci Králíček.

Ve druhém poločase začali domácí náporem a hned po centru z trestného kopu snížil Štainz na 1:2. Domácí se dostali na chvíli do hry, ale hosté je rychle  zchladili, když po trestném kopu z poloviny hřiště obránce chyboval a Dixa podél brankáře upravil na 1:3. Do konce utkání si domácí vytvořili tlak hlavně z trestných kopů, ale obrana Nespek je zpacifikovala a podruhé tak hosté přivezli plný počet bodů.

Branky: 48. Štainz – 15 a 55. Dixa, 30. vlastní. Rozhodčí: Benák. ŽK: 1:2. Poločas: 0:2.

Nespeky: Králíček – Párys, Nachtman, Pavlík, Myslivec – Marušák, K. Kulhavý, Burian, Pavelka  – Dixa, T. Rosenvald (89. V. Kulhavý).

JAROSLAV ROSENVALD