Slavoj Podolí – Nespeky

Nespeky mají marodku, musel nastoupit i trenér Novotný

Praha, Podolí – Účastník fotbalové I. B třídy Sokol Nespeky odehrál druhé přípravné utkání na jarní část sezony a na umělé trávě Slavoje Podolí (na Kavčích horách) remizoval s domácím mužstvem

Slavoj Podolí – Nespeky 2:2

Podolí nastoupilo do utkání s béčkem hrající I. B třídu doplněné hráči z A mužstva. Nespeky měly tentokrát problémy se složením mužstva z důvodu onemocnění několika hráčů.

První poločas na zasněženém hřišti byl vyrovnaný s několika šancemi na obou stranách. Nespeky šly do vedení ve 22. minutě, kdy domácího brankáře překonal z těžkého úhlu V. Kulhavý. Následně nedal sólo ze strany Kadeřábek, a tak přišel trest, když v 35. minutě Filip potrestal nedorozumění v obraně Nespek. těsně před koncem poločasu nastala pro hosty komplikace, zranil se Adámek a na hřiště musel nastoupit trenér Nespek Novotný.

Druhý poločas začal lépe pro domácí. V 62. minutě se po centru z levé strany opět prosadil domácí Filip – 2:1. Od 70. minuty šel výkon Nespek nahoru a jednoduchou kombinační hrou se dostávaly opět do šancí. Vyrovnání přišlo v 77. minutě, kdy Novotný vyslal do pokutového území Chába, který byl sražen. Penaltu bezpečně proměnil Myslivec.

Závěr utkání patřil hostům, ale tutovku V. Kulhavý po nabídce Páryse poslal míč z malého vápna nepochopitelně vedle, stejně si vedl Párys po Myslivcově centru.

Trenér Nespek Petr Novotný si po zápase posteskl nad neúčastí hráčů a dokonce se musel obléci do dresu a nastoupit na hřiště. „Měl jsem tentokrát velké problémy se složením mužstva. Na marodku během týdne přibyli další hráči a někteří dostali volno na doléčení před soustředěním. Nakonec jsem musel po delší době také nazout kopačky. Každý zápas se v přípravě počítá, tak i tento na Podolí měl smysl,“ nesmutnil kouč a dodal: „Prioritou je pro nás soustředění v Mozolově, kam ve středu odjíždíme. Tak jen doufám, že se kluci dají dohromady.“

Branky: 35. a 62. Filip – 22. V. Kulhavý, 77. Myslivec (z PK). Poločas: 1:1.

Sokol Nespeky: Tylingr – Párys, Nachtman, M. Rosenvald, Kapr – Kadeřábek, Presl, Myslivec, V. Kulhavý – Cháb, Adámek (41. Novotný).

Další utkání sehrají Nespeky v neděli 27. února ve 13 hodin na UMT v Benešově proti Popovicím