Jesenice – Nespeky

Nespeky se neprosadili

Hosté z Nespek zavítali v utkání I. B třídy na hřiště favorita z Jesenic. Domácí svůj úkol splnili do puntíku a pohodlně vyhráli tříbrankovým rozdílem.

Slavia Jesenice – Sokol Nespeky 3:0

Branka domácích přišla příliš brzy. Už v 5. minutě se trefil z otočky z vápna Kadlec. Hosté kontrovali Kalendou, jehož střelu domácí gólman bravúrně kryl.  Další příležitost měl Panenka, ale po centru Kadeřábka minul branku. Poté se zaskvěl dvěma skvělými zákroky nespecký gólman Tylinger. Po chybě hostující obrany a druhé brance domácích ve 45. minutě skončil první poločas.

Krátce po změně stran přidali Jeseničtí třetí branku a o výsledku bylo rozhodnuto. Hosté se ještě několikrát pokusili ohrozit branku střelami, ale bez úspěchu. Domácí v závěru ještě nastřelili tyč a přečíslení tři na jednoho nedotáhli do zdárného konce.

„Čekali jsme, že nás čeká kvalitní soupeř, připravili jsme taktiku, ale brzy jsme inkasovali. Po obdržené brance se naše hra zvedla, byli jsme aktivní, měli jsme šance, ale bez patřičného zakončení. Místo vyrovnání jsme dostali gól do šatny a po třetí brance bylo v podstatě hotovo. Spokojený jsem s prvním poločasem, bohužel bez vstřelení gólu se nevyhrává. Musíme se soustředit na další zápas doma s Kouřimí,“ zhodnotil utkání trenér Nespek Petr Novotný.

Rozhodčí: Herda. ŽK: Trávníček (J). Poločas: 2:0. Diváci: 100. Sokol Nespeky: Tylinger – Párys, Nachtman, M. Rosenvald, Pavlík – Kadeřábek, Kalenda (70. Uher), Presl, Charvát – Panenka (46. Myslivec), Cháb.