B-tým: Trhový Štěpánov A – Nespeky B 2:1 (1:1)


Béčko nezvládlo zápas s posledním Štěpánovem a po vyrovnané první půli nakonec prohrálo 2:1. Náš jediný gól vstřelil v 10.min Pavel Rublič. V 92.minutě byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen náš Michal Tyrner.

Se stejným soupeřem jsme na podzim vyhráli rozdílem třídy a hladce zvítězili 9:0. Tentokrát byl Štěpánov nad naše síly. Přitom začátek zápasu byl z naší strany velmi dobrý. V 10.minu zahrával Petr Kadeřábek rohový kop a po gólu Pavla Rubliče jsme vedli 1:0. Bohužel naše vedení mělo jepičí život a soupeř velmi rychle vyrovnal na 1:1.

Ve druhém poločase měli domácí větší vůli po vítězství a svou mírnou herní převahu zúročili v 65.minutě vítězným gólem na 2:1. Závěr zápasu byl z naší strany spíše trápením a proto všechny tři body protentokrát zůstaly ve Štěpánově.

Utkání hodnotil Pavel Kadeřábek, trenér B-týmu TJ Nespeky: „do zápasu jsem vstoupili velmi dobře a když  jsme v 10. minutě vedli 1:0, tak to vypadalo velmi nadějně. Bohužel hned vzápětí jsme udělali chybu ve středu hřiště, a soupeř ze standardní situace vyrovnal. Navíc chvíli na to se zranil Roman Vojkůvka, a i když to ještě chvíli zkoušel, tak stejně musel ještě v průběhu prvního poločasu střídat. Na hřiště se tak dostal ještě 15-letý hráč Vojta Gryc, který si připsal premiérový strat za dospělé. Změnili jsme rozestavení hráčů, a i když jsme si vypracovali dvě velmi dobré šance, tak soupeř postupně přebíral aktivitu a minimálně v bojovnosti a nasazení náš převyšoval. V 65.min domácí zahrávali standardku, Honza Hýbek vyrazil míč jen do tyče, ale odražený míč hosté dorazili do odkryté brány, a rozhodli tak o svém vítězství 2:1“   

Sestava: Hýbek J. – Straka D., Matyášek O., Rublič P., Vojkůvka R. (40‘ Gryc V.), Kadeřábek P., Kadeřábek J., Sysel Vl., Rublič L., Myslivec J., Tyrner M.,

Na střídání: Kříž J., Myslivec Jan;

Góly: Rublič P. (as. Kadeřábek P.)