A-tým: Nespeky – Poříčany 2:0 (0:0)


Áčko zvládlo „povinné“ vítězství, když o doma porazilo předposlední Poříčany. O zisku tří bodů rozhodli až v samotném závěru nejprve Dan Kubec a o chvilku později Martin Burian z pokutového kopu. 

 Hodnocení utkání převzato z BN Deníku

Kubec zlomil odpor Poříčan

Nespeky – V zápase krajského fotbalového přeboru mezi čtrnáctými Nespeky a patnáctými Poříčany získali tři cenné body domácí, které se ale na ně pěkně nadřeli, když rozhodli až v závěru dvěma góly.  

 

NESPEKY – POŘÍČANY  2:0 (0:0)
Hosté potvrdili pověst jednoho z nejslabších mužstev přeboru. Nespeky se po celé utkání trápily. I když měly velkou převahu, nemohly překonat obranu Poříčan. Hosté si vytvořili v utkání jedinou šanci, když střela Zoula skončila těsně vedle branky Drážka. Nespeky dali v prvním poločase dva góly, které však nebyly uznány pro ofsajd.

Vytvářeli jsme si šance, ale chyběl nám klid v koncovce, kde nejsme schopni dát gól ani z nevyloženějších šancí. To nás ale trápí celý podzim. Navíc gólman hostů byl poměrně solidní,“ posteskl si po prvním dějství Jaroslav Tesař. 

Ve druhém poločase se hrálo pouze na jednu branku, ale až v 80. minutě se domácí dočkali, když Kubec zamířil po úniku od poloviny hřiště pod břevno branky Kopeckého. Za chvíli byl stažen v šestnáctce hostů D. Pešta a Burian z pokutového kopu pečetil tři cenné body pro Nespeky.

Ve druhé půli jsme to trochu prostřídali, ale gól bohužel stále nepřicházel, když jsme trefili i tyč. Až v 80. minutě jsme to protrhli a vzápětí dali druhý gól z penalty, a tím zápas zlomili,“ uvedl kouč Nespek již s klidným tepem a poznamenal: „U kvalitního soupeře ve Lhotě jsme sice v minulém kole body nezískali, ale hráli lépe. Tentokrát byl náš herní projev utrápený, a i s vědomím, že musíme vyhrát, nám těžkly nohy. Přesto jsme to zvládli a to je nejdůležitější.“

Branky: 80. Kubec, 82. Burian (z PK). Rozhodčí: Vyhnal. ŽK: Krejza, Kukač – Procházka, Slunéčko, Mužík.

Nespeky: Drážek – Konopiský (70. Voráček), Burian, Krejza, Urban – Kukač, Braný, Večera, Klauz – Iheanacho (46. D. Pešta) – Kubec (88. Vojkůvka).

   VIDEO ZE ZÁPASU

 

 

 

Více foto ze zápasu Nespeky – Poříčany najdete zde: