U19: Poříčí/Nespeky – Chocerady/Přestavlky 9:1 (5:1)

Třetí mistrovské utkání našich dorostenců se odehrálo na domácím hřišti s podporou dvou starších žáků a kanonýra divizního Nespeckého A Matěje Rosenvalda. Poprvé v brance nastoupil za dorostenecký tým Ondra Morávek, který s přehledem zastoupil zraněného spoluhráče Mikuláše Čížka, kterému přejeme tímto brzké uzdravení.

Od začátku utkání jsme měli více ze hry a hned ve čtvrté minutě skóroval individuální akcí osobně Matěj Rosenvald, který byl k neudržení a obrovským přínosem. Dařila se kombinace a tím i efektivní přehrávání soupeře, který většinu zápasu nenašel obranu. Velkou pochvalu zaslouží důsledné dohrávání soubojů, z kterých se dařilo zaslouženě navyšovat skóre pro náš prospěch. První poločas skončil jednoznačně pro naše barvy i když soupeř měl pár šancí a z jedné nezaváhal, většinou naše obrana měla hru pod kontrolou.

Do druhé půle naši borci vstoupily na jedničku, a za šest minut nasázeli soupeři další čtyři branky. Velkou radost jsme měli po standartních situací, a hlavně rohových kopech, kde tentokrát exceloval důrazem Kuba Dobrý, kterému se podařilo v zápase čtyřikrát skórovat. Zápas byl rozhodnut již v šedesáté minutě, kdy byla vidět na soupeři odevzdanost a bezmoc něco změnit.

Dohrání zápasu proběhlo pod naší kontrolou a využití všech našich hráčů na naší lavičce. Všeobecná pochvala patří tentokrát za plnění naordinovaných pokynů a poctivému přístupu ke hře!!!

Trenéři: Pavel Borovec, Jiří Hromas

 

Zápis o utkání najdete zde: