U15: TJ Nespeky – SK Olbramovice 1:0 (1:0)

První zářiový víkend vstoupili do mistrovské části sezóny i všechny mládežnická mužstva. Starší žáci hostili v domácím prostředí SK Olbramovice. V zápase jsme podali velmi dobrý výkon a odměnou nám bylo sice hubené, ale zasloužené vítězství 1:0. Kvalitní a chvályhodný výkon byl postaven především na zodpovědné obraně, kdy se hráči dobře zajišťovali, zdvojovali a soupeře jsme do šancí téměř nepouštěli. Současně se nám docela dařila rozehrávka, což byla zásluha nejen obránců, ale především velké aktivitě Verči Lehečkové a Honzíka Dřízhala.

Některé akce jsme řešily opravdu dobře a po jedné takové padl krásný gól. Verča Lehečková převzala přihrávku z levé strany, s míčem se rychle otočila a průnikovou přihrávkou za obranu našla Honzíka Dřízhala. Ten z prvního doteku vrátil míč před bránu a Filip Lodin vstřelil jedinou branku utkání – 1:0.

Přestože jsme si gólových akcí vytvořili více, tak většinou jsme si vylámali zuby na skvělém olbramovickém brankáři, který svůj tým nejednou podržel. Na druhé straně měl soupeř minimálně jednu velkou šanci, ale trefil pouze tyč naší branky.

Na jedné straně nám zápas ukázal, na čem je ještě třeba pracovat, ale celkově jsem byl s naším vystoupením spokojen. Následující týden budeme opět v domácím prostředí hostit Netvořice.

 

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/10311950

 

Video sestřih utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/Cut/2023/9/2/43134.mp4

 

Zápis o utkání najdete zde: