U13-A: Sokol Teplýšovice – TJ Nespeky A 4:3 (2:2)

Sice jsme zápas výsledkově nezvládli, ale náš herní projev špatný nebyl. Hrálo se oboustranně velmi kvalitní utkání. Soupeř byl velmi šikovný, asi zatím nejlepší, s kterým jsme na jaře hráli, a přesto jsme dokázali sehrát vyrovnanou partii, dokonce si myslím, že v určitých fázích zápasu jsme byli lepší. Nicméně zápasy se rozhodují v pokutových územích, a tady je nutno přiznat, že domácí si vítězství zvítězili o trošku víc. Na rozdíl od nás dokázali proměnit nabídnuté šance, naopak my jsme měli úspěšnost v zakončení o něco nižší.

I když je v naší hře co zlepšovat, a určitě jsme řadu herních situací neřešili správně, tak celkově si myslím, že můžeme být s naším vystoupením spokojeni. Ve druhém poločase jsem měl pocit, že naši rozdílový hráči nebyli tolik ve hře, anebo se jim tolik nedařilo, což mohlo být mimo jiné zapříčiněno taktikou soupeře, který o našich kvalitách věděl, a přizpůsobil tomu svou hru.  Každopádně hlavy nahoru, odehráli jsme dobré utkání, tak smutek není na místě.

Průběh zápasu: V úvodu utkání jsme měli herní převahu, hráli jsme především na polovině soupeře, ale ve finální fázi nám chybělo trochu více kvality. Naopak soupeř z ojedinělého protiútoku vstřelil první gól 1:0. Následně jsme sehráli dvě velmi hezké kombinace až do zakončení, ale gólem skončila jen ta druhá. Akce začala u Adama Krbka, klíčovou roli zvládla Verča Lehečková a Honzík Dřízhal vyrovnal na 1:1. Poté jsme dostali velmi laciný gól, a soupeř šel zadarmo opět do vedení 2:1. Ještě do poločasu vyrovnala Verča Lehečková, která si dobře převzala přihrávku od Honzíka Rubliče a prudkou střelou k tyči upravila na 2:2. Ve druhém poločase jsme si nechali dát dva góly, ale nutno přiznat, že to v obou případech sehráli domácí skvěle. V průběhu druhého poločasu jsme soupeře trochu zatlačili a více jsme hráli na polovině domácích, ale víc, než kontaktní gól z kopačky Honzíka Dřízhala jsme už nestihli. Konečný výsledek tak skončil 4:3.

Góly: 2x Dřízhal Jan, Lehečková Veronika

Asistence: Lehečková V., Krbek A., Rublič J., Hájek Š., Krejčík A.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/9782673