U11: TJ Nespeky B – Slavoj Čerčany 25:7 (15:1)

Po týdnu jsme sehráli druhé přípravné utkání s přípravkou Čerčan. Na rozdíl od prvního zápasu, kdy jsme nebyli kompletní, a prohráli jsme 13:6, tak tentokrát zase chyběli některé děti našemu soupeři a výsledek vyzněl daleko lépe pro nás.

Přestože pro nás trenéry není výsledek nijak důležitý, neboť se snažíme hledět na to, jak děti zvládají herní situace, které se učíme v tréninku, a samotný zápas je pro nás spíše zrcadlem toho, na co se máme v tréninku ještě změřit, tak si současně uvědomujeme, jak důležitý je výsledek pro samotné děti, a jak takové vítězství může pozitivně ovlivnit naši další práci.

Mám velikou radost z toho, jak děti zápas zvládli, a jak veselé a šťastné tváře jsem po zápase viděl. Trenéři nejvíce chválili náš vstup do zápasu. V útočné fázi vyzdvihli především trio Pájá Poupě, Fanda Kadeřábek a Mára Krajčík, kteří se podíleli na většině našich gólů. V obranné fázi si slova chvály vysloužila hlavně Karolínka Přenosilová, která zastavila několik protiútoků soupeře. Naopak méně spokojenosti panovalo s druhým poločasem, kdy jsme soupeři půjčili některé naše hráče, což se znatelně podepsalo na našem výkonu. Přesto zápas můžeme hodnotit velmi pozitivně a věříme, že si děti podobnou radost užijí častěji. Trenérům, hráčům i rodičům, kteří nás přišli podpořit patří obdiv a poděkování.