A-tým: TJ Nespeky – Mnichovohradišťský SK 1:1 (0:0)

Nespeky přidaly do tabulky další bod, v dešti remizovaly s Mnichovým Hradištěm. Fotbalisté Nespek odehráli v sobotu další zápas v rámci krajského přeboru. Na svém hřišti hostili Mnichovohradišťský sportovní klub. Utkání skončilo smírně 1:1. Některé sobotní zápasy se neuskutečnily z důvodu nepříznivého počasí. To ovšem o utkání Nespek neplatilo. „Máme dobře udělané hřiště, takže i navzdory silnému dešti bylo možné hrát.

Myslím si, že kvůli tomuto počasí přišlo méně diváků,“ ohlédl se za počasím asistent trenéra Nespek Petr Králíček.

Jeho svěřenci vstoupili do zápasu dobře, vypracovali si několik šancí, ovšem velkým problémem byla koncovka. „Měli jsme dvě gólové příležitosti, soupeř měl také jednu. Pak jsme navíc neproměnili penaltu. Místo toho, abychom v poločase vedli 3:1, tak platil bezbrankový stav,“ ohlédl se za první pětačtyřicetiminutovkou Králíček.

Trenéři Nespek se během poločasové přestávky rozhodli pro střídání. Lukáše Maršouna nahradil Michal Kučaba, což se ukázalo jako důležité. „I díky němu jsme si vypracovali tlak, který jsme dokázali přetavit ve vedoucí branku,“ poznamenal Králíček. Dlouhou dobu to vypadalo, že Nespeky utkání dovedou do vítězného konce. Mnichovo Hradiště dokázalo pět minut před koncem srovnat, prosadil se Jakub Radačovský.

„Když se celkově podívám na zápas, tak výsledek 1:1 bereme, ale vzhledem k prvnímu poločasu jsme si zasloužili dvoubrankové vedení. Během utkání bylo uděleno hodně žlutých karet, ale rozhodčí zvládl zápas velmi dobře. Do žádných záludností se hra nevymknula,“ dodal na závěr asistent trenéra Nespek.

Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal-kraj/nespeky-pridaly-do-tabulky-dalsi-bod-v-desti-remizovaly-s-mnichovym-hradistem-20.html

Více foto ze zápasu najdete zde:

 

Video sestřih utkání najdete zde:

 

Záznam celého utkání najdete zde:

 

Zápis o utkání najdete zde: