U11: Úročnice – Nespeky/Poříčí 5:10 (2:2, 2:2, 1:6)

Starší přípravka sehrála stejně jako minulý týden přípravné utkání, tentokrát v Úročnici. Opět byla priorita dát přednost těm dětem, kteří začali s fotbalem později, a to se určitě povedlo. Kromě Sebíka se zápasu zúčastnili všichni nováčci a všichni odehráli 100% času bez jediného střídání. Není pochyb o tom, že dětem tyto zápasy velmi pomáhají, a motivují je k další činnosti spojené s fotbalem.

V tomto utkání už byly oba týmy daleko vyrovnanější, než tomu bylo třeba v Peceradech, a tomu odpovídaly i průběžné výsledky. Po dvou třetinách platil nerozhodný výsledek 4:4. Až v poslední třetině se misky vah převážily na naši stranu, a po zápase bylo více radosti a úsměvu vidět na tvářích našich dětí. Každopádně i soupeř si zaslouží slova uznání, neboť jsme s nimi hráli tuto sezónu již poněkolikáté, a i u těchto dětí bylo vidět výrazné zlepšení.

Na jednu stranu bych chtěl zmínit některé hráče, které mě svým výkonem zaujali, ale bylo by to nefér vůči ostatním, neboť bych musel vyjmenovat úplně všechny. Každopádně na Míšovi bylo vidět, že ho fotbal baví, a i díky tomu se dostával do mnoha šancí. Verča byla opět velmi silná v odebírání míče, a navíc se zlepšuje i v těch činnostech útočných. A takto bych mohl jmenovat úplně všechny. Tak snad se nám bude dařit i nadále, a i další mé hodnocení budou tak příjemná, jako ty aktuální.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/8467948