A-tým: TJ Nespeky – FC Vlašim B 3:0 (1:0)

Po 126 dnech opět poznalo naše áčko, jak chutná pocit vítězství. Shodou okolností i tentokrát jsme přehráli rezervu druholigové Vlašimi. Na domácím hřišti v Nespekách jsme zvítězili hladce 3:0, když dva góly vstřelil Lukáš Maršoun a v závěru pojistil naše zasloužené vítězství Michal Kučaba.

Základ úspěchu v tomto utkání byla především zlepšená obranná činnost. Na rozdíl od předchozích zápasů jsme hráli daleko lépe organizovaně a soupeře jsme do šancí téměř nepouštěli. Ve 14.min měl první velkou šanci Pešta, ale své sólo z pravé strany zakončil slabou střelou přímo do gólmana. O minutu později měl možná ještě větší šanci Petlička, ale ani on se gólově neprosadil. Z vedoucího gólu jsme se mohli radovat až v závěru poločasu. Před hranicí pokutového území fauloval hostující Hlaváček pronikajícího Kučabu, a Maršoun se z volného přímého kopu trefil parádně – 1:0.

V úvodu druhého poločasu se hosté dopustili dalšího přestupku v blízkosti pokutového území a Lukáš Maršoun měl svůj den. Na branku Miloslava Vladyky poslal další nechytatelnou střelu a vedení 2:0 bylo na světě. Po hodině hry mohl Maršoun zkompletovat čistý hattrick, ale ve vyložené šanci selhal, a gólmana hostí nepřekonal. Krátce poté měl soupeř dvě velké příležitosti ke skórování, ale přečíslení čtyři na dva vyřešil velmi špatně, a o chvilku později si způsobil Václav Skiba nepříjemné svalové zranění a k zakončení se tak nedostal. V 87.min pečetil naše vítězství Michal Kučaba, když technickou střelou k tyči překonal vlašimského gólmana – 3:0.

 

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/8244435

 

Video sestřih utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/Cut/2022/3/20/37671.mp4

 

Záznam celého utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/2022/3/19/206059.mp4

 

Zápis o utkání najdete zde: