A-tým: SK Třeboradice – TJ Nespeky 3:2 (0:2)

Ilustrativní foto

V sobotu 12.2 sehrálo áčko první přípravné utkání. Naším soupeřem byl 13.tým Pražského přeboru SK Třeboradice. Vzájemná bilance je zatím příznivější pro soupeře, neboť poslední dvě přípravná utkání vyhrál. V letní přípravě 2018 vyhrály Třeboradice v Nespekách 5:1, a o rok později na stejném hřišti 4:2. Tentokrát se hrálo na UMT Střížkov, a i když jsme měli k vítězství asi nejblíž, tak opět všechny tři body bral pražský celek.

Do utkání lépe vstoupil soupeř, který si hned v úvodu získal herní převahu. S postupem času se ale hra vyrovnala, a naopak jsme to byly my, kdo začal dávat góly. Po pravé straně se utekl Petlička a na zadní tyči našel zcela volného Klauze, který pohodlně uklidil míč do odkryté branky 0:1. I ve druhém gólu měl prsty Petlička. Po faulu na něj zvýšil z penalty Martin Burian a poločasový výsledek tak čítal skóre 0:2.

Ovšem druhý poločas jsme začali velkou individuální chybou a soupeř hned po pár vteřinách snížil na 1:2. Následně se hrálo nahoru dolu s šancemi na obou stranách, ale vyrovnávací gól padl opět po našem technickém nedostatku, kdy jsme pokazili rozehrávku a soupeř velmi lacino vyrovnal na 2:2. Rozhodující gól padl po individuální akci domácího hráče, který dostal míč za obranu a své sólo proměnil a uzavřel na konečných 3:2.

Sestava: Drážek V. (46‘ Židlík D.) – Konopiský A., Burian M., Braný L., Komárek O. – Petlička J., Večera M., Hronek L., Bredler J., Klauz M. – Hamajda Š.

Střídal: Presl F.;

Ilustrativní foto