U15: Senohraby/V.Popovice – Nespeky/Poříčí 4:6 (2:2)

I když v mužstvu starších žáků jednoznačně převládá spokojenost, a to jak s naší tréninkovou morálkou, tak i s herním projevem, tak přesto jsem už v týdnu na trénincích vnímal drobný pokles naší koncentrace a přesně na toto téma jsem kladl velký důraz v předzápasové poradě. Sice jsme utkání v Senohrabech výsledkově zvládli, ale současně vím, že naše hra měla rezervy. Přál bych si, aby technických nedostatků, kterých se při hře dopouštíme, bylo méně. Přeci jen děláme chyby i ve chvíli, kdy nejsme pod tlakem a pokud se chceme zlepšovat a měřit se s těmi lepšími týmy, tak bychom se těchto laciných chyb měli vyvarovat. Bohužel se nám nedařilo ani po taktické stránce a v mých očích jsme více improvizovali, než abychom se snažili plnit to, co se učíme. Častokrát je to o jednotlivcích, kteří se nenabídnou do správného prostoru, a pak hráči s míčem musí reagovat a improvizují. Neříkám, že všechny takto vedené akce jsou kategoricky špatně, ale pokud těchto situací v zápase výrazně převládá, a naopak těch naučených věcí je poskromnu, tak jako trenér nemohu být zcela spokojen. A nic na tom nemění ani konečný výsledek, který je pro naše barvy příznivý.

Průběh zápasu:
Do vedení se dostal soupeř, když jsme chybovali v rozehrávce a první gól jsme domácím doslova darovali. I vyrovnávací gól padl po individuální chybě, nicméně tentokrát chyboval soupeř – 1:1. Na 2:1 otočil Dominik Krygel, který využil hezkou průnikovou přihrávku od Adama Samka. Bohužel v závěru poločasu jsme zahráli rukou v pokutovém území a Senohraby z penalty vyrovnaly na 2:2.

Ve druhém poločase jsme si vytvořili velké množství šancí, nicméně stejně jako v předešlých zápasech, tak i tentokrát jsme proměnili jen menší část z nich. Postupně se trefili Krygel, Jantač, Vošický a v závěru i Adam Samko. Domácí hráči rozvlnili síť naší branky opět dvakrát, a tak konečný výsledek čítal skóre 4:6.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://www.zonerama.com/rublic/Album/7720084

 

Video sestřih utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/Cut/2021/10/9/36448.mp4

 

Zápis o utkání najdete zde: