U11: Sokol Neveklov – Nespeky/Poříčí 10:13 (5:2)

Ve čtvrtek 9.září předehrávala starší přípravka zápas 5.kola v Neveklově. Jen díky solidaritě domácích trenérů bylo k vidění vyrovnané utkání a velké množství gólů. Do Neveklova jsme přijeli pouze se šesti hráči a vzhledem k teplému a slunečnému počasí bylo více než jisté, že bychom utkání bez možnosti střídání odehráli jen velmi těžko. Trenéři domácího týmu se zachovali velmi přátelsky, a tři hráče nám zapůjčili, za což jim patří velké dík.

V prvním poločase jsme nehráli moc dobře. Hodně našich útočných akcí jsme hráli středem hřiště a v přehuštěném prostoru se nám logicky nedařilo obejít soupeře a tak to byl takový zmatek než nějaká líbivá hra. Soupeř se poměrně rychle dostal do vedení, a gólů v naší síti postupně přibývalo. Ovšem pak se povedla jedna akce, Šimon Hájek snížil a najednou to šlo. Kluci se radovali z každého dílčího úspěchu a vzájemně se motivovali. Honzík Rublič se několikrát individuálně prosadil po levé straně a třemi góly upravil poločasový výsledek na 5:4 pro Neveklov.

Ve druhém poločase se Šimon Hájek posunul hodně doprava a neustále jsme měli nabídku po obou stranách hřiště. V obraně hrál velmi dobře Beny Wagner, který nejen že vybojoval hodně míčů, ale navíc byl poměrně úspěšný v rozehrávce, z čehož těžili naši útočníci a např. Ríša Pekař vstřelil celkem pět gólů.

Jak už bylo řečeno v úvodu, především díky vstřícnosti soupeře, jsme měli možnost v zápase prostřídat, a v závěru utkání jsme tak otočili výsledek na naši stranu a nakonec zvítězili 13:10. V brance předvedl solidní výkon Vojta Jano, který chytil několik povedených střel domácích a navíc se s postupem času zlepšila i jeho rozehrávka. Hráče chválím za postupné zlepšení naší hry, za velikou chuť do hry a touhu v utkání zvítězit.