B-tým: Chotýšany – TJ Nespeky B 1:3 (1:2)

Béčko ve 3.kole OP zvítězilo v Chotýšanech 3:1 a připsalo si do tabulky první tři letošní body. Do vedení jsme šli už v 6.min po gólu Tomáše Rosenvalda. Soupeř sice z rychlého protiútoku brzy vyrovnal, ale vedení našemu týmu vrátil Luděk Rublič. Ve druhém poločase byl v 66.min za faul na Olina Sosnovce vyloučen chotýšanský Straka a krátce poté uzavřel na konečných 3:1 Dominik Grossmann.

 

 

Hodnocení zápasu Petrem Novotným, trenérem TJ Sokol Nespeky B„Do utkání jsme vstoupili aktivně, a v šesté minutě jsme šli po gólu Tomáš Rosenvalda do vedení. Slabší chvilku si vybral vzápětí brankář Dušan Židlík a domácí dost jednoduše vyrovnali. Vedení jsme si vzali zpět v osmnácté minutě po dorážce Luďka Rubliče. Přicházely další šance, asi tu největší měl ve 28 minutě Dominik Grossmann, který se dostal až před domácího brankáře, ale v rozhodující chvíli zaváhal. Ve 32 minutě přišla velká komplikace, když se nám zranil kapitán mužstva Martin Pohořelý. Domácí mužstvo hrozilo z nakopávaných míčů za naší obranu, a hlavně hráč s číslem 10 Hoch, nám dělal problémy. Na konci prvního poločasu měl obrovskou šanci Roman Vojkůvka, ale ve vyložené šanci nedokázal navýšit naše vedení.

Po poločasové pauze se hezky uvolnil Olin Sosnovec, a v pokutovém území byl faulován. Rozhodčí správně udělil domácímu hráči červenou kartu, ale nepochopitelně místo pokutového kopu nařídil trestný kop z hranice velkého vápna. Vyloučení domácího hráče nám spíše uškodilo, naše poctivá hra se začala vytrácet, a do sedmdesáté minuty to nebyl vůbec dobrý výkon. Domácím se dokonce podařilo v 65 minutě vyrovnat, ale naštěstí se jednalo o ofsajd a gól nebyl uznán. Rozhodující moment přišel v 71 minutě, kdy se dobře uvolnil v domácím velkém vápně Dominik Grossmann a přidal naší třetí branku. Od této chvíle přišel větší klid na naše kopačky, jen škoda, že jsme opět zahodili další tři vyložené šance. Po dvou porážkách přišlo zasloužené vítězství.  Myslím si, že nám pomohl středeční pohárový zápas v Čerčanech. Všichni jsme věděli, že dva předchozí zápasy mohly dopadnout úplně jinak.“

 

zápis o utkání Chotýšany – Nespeky B najdete zde:

 

Více foto ze zápasu najdete zde: