A-tým: SK Poříčany – TJ Nespeky 1:1 (0:0, 0:1, 1:0)

Poslední přípravné utkání před začátkem nového soutěžního ročníku Ondrášovky KP sehrály Nespeky s divizními Poříčany. Přípravné utkání se hrálo nezvykle na třetiny 3x 30 minut. Zpočátku byl soupeř mírně lepší, ale postupně se hra vyrovnala. V první části gól nepadl, ve druhé třetině se prosadil pouze nespecký Míla Klauz, a až v nastaveném čase třetí části vyrovnaly Poříčany na konečných 1:1.

 

Sestava: Drážek V. – Burian M., Mikulanda P., Hronek L. – Braný L., Komárek O., Bredler J., Maršoun L., Makovec J. – Petlička J., Kučaba M.

střídali: Presl F., Hamajda Š., Iheanacho F., Klauz M., Konopiský A., Židlík D.;

 

Utkání krátce zhodnotil i spokojený trenér Jarda Tesař: „Zápas s kvalitním soupeřem, první 30-ti minutovku měl soupeř několik šancí, ale neproměnil je. Ve druhé části se hra již vyrovnala, hráli jsme dobře, soupeře jsme už do ničeho nepouštěli, navíc se nám podařilo vstřelit vedoucí branku a vedli jsme 1:0. Ve třetí třetině jsme více prostřídali, prostor dostali i hráči B-týmu, ale celkově si myslím, že jsme obstáli a s výkonem jsem byl spokojen. Gól jsme dostali až v 90.min z jasného ofsajdu, ale to na kvalitě zápasu nic nemění. Ve třetí třetině jsme ten zápas mohli rozhodnout, měli jsme nejméně dvě stoprocentní šance, mohli jsme jít do vedení 2:0, ale nedali jsme, a skončilo to 1:1. Ale já jsem s předvedenou hrou spokojen. Kluci měli výborný přístup k utkání, hrál se kvalitní fotbal, ukázalo mi to nějaké věci, takže spokojenost.“