A-tým: SK Hostivař – TJ Nespeky 3:0 (1:0)

Druhé přípravné utkání jsme odehráli v sobotu 25.7.2020 v Praze Hostivaři. V prvním poločase jsme naše šance na rozdíl od soupeře nevyužili a tak jsme po první půli prohrávali 1:0. Největší šanci na vyrovnání měl Kuba Bredler, který ve 37.min neproměnil penaltu. Ve druhém poločase byli domácí nebezpečnější, častěji se dostávali do zakončení, a postupně přidali další dva góly a nakonec zaslouženě zvítězili 3:0.

 

Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře, vytvořili jsme si i několik šancí, ale gól jsme nedali. V 17.min vyhrál hlavičkový souboj David Pešta a Fimba se ocitl v gólové šanci, ale bohužel trefil pouze tyč hostivařské branky. Ve 27.min jsme zbytečnou chybou darovali soupeři nebezpečnou standardní situaci, kterou domácí proměnil a po gólu Pence se ujali vedení 1:0. O chvíli později jsme mohli vyrovnat. Po faulu na Fimbu jsme kopali pokutový kop, ale Kuba Brendler ho neproměnil. První poločas tak skončil vítězstvím domácích 1:0.

I v úvodu druhého poločasu jsme měli několik nadějných příležitostí, ale většinou jsme se k zakončení ani nedostali. Naopak po hodině hry jsme prohráli klíčový hlavičkový souboj se střídajícím Jakubem Vaškem, a tento hráč byl i na konci celé akce, když zvyšoval na 2:0 pro Hostivař. V následujících 10-ti minutách měli domácích několik velkých šancí k navýšení skóre, ale své šance neproměnili. Skóre se měnilo až v 77.min. Nejprve neproměnil svou šanci Fimba, který mohl vstřelit kontaktní gól, a hned z následného protiútoku domácí Vašek svým druhým gólem v utkání uzavřel na konečných 3:0 pro Hostivař.

 

Videosestřih z utkání SK Hostivař – TJ Nespeky najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/Cut/2020/7/26/32362.mp4

Záznam celého zápasu najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVod/2020/7/25/189023.mp4

 

Více foto ze zápasu SK Hostivař – TJ Nespeky najdete zde: