SG: TJ Nespeky – SK Chocerady 0:5 (0:3)


Stará garda Nespek se ve druhém kole utkala s týmem Chocerad, který dlouhodobě patří k nejlepším týmům Posázavské ligy. Stejně jako na podzim loňského roku, ani tentokrát jsme nedokázali soupeře porazit, a prohráli jsme vysoko 5:0.

Bohužel, ve šlágru II. kola Posázavské ligy proti vícemistrovi z Chocerad, jsme, po vcelku nadějné úvodní dvacetiminutovce, uchopili onen pověstný kratší konec provazu a pevně ho svírali až do závěrečného hvizdu soudce Basla. Ani domácí prostředí, atraktivní soupeř či skvěle připravený trávník nezabránili v našem týmu mnoha absencím a na nedostatečný počet hráčů jsme tzv. „dojeli“.

Nicméně do utkání jsme vstoupili aktivně, několik slibných příležitostí neproměnili a štěstí se od nás odvrátilo zejména při Kumpoštově utěšené ráně do tyče. Přibližně po čtvrthodině však začala v naší sestavě úřadovat četná zranění a po odstoupení opor Myslivce a Bejbla byl donucen na hrací plochu nastoupit dokonce i jeden z mála přihlížejících diváků! Hosté bezezbytku využili našich ztrát a ještě do poločasu si vypracovali tříbrankový náskok.

Během přestávky se podařilo domácí, marodkou zdecimovaný tým, doplnit o Rubliče s Kučerou, čímž jsme patrně zabránili výrazně horšímu skóre, než představuje konečných 0:5. Za pozitivum, i přes nepříznivý výsledek, lze označit slibné výkony dvou „nováčků“ – brankáře Donáta a útočníka Kadlece.

Sestava: Donát – Kumpošt, Drnec, Bejbl, Myslivec, Stoličný, Fleischhans, Schubert, Kadlec, Pavlík, Novák, Kaňka, Kadeřábek, Kučera, Rublič L., divák David.

Řídil Basl, na pomezí asistoval Myslivec J.