U11 – přátelské utkání: Nespeky – Týnec n.Sáz.


Starší přípravka odehrála další velmi povedený přípravný zápas. Tentokrát jsme v domácím prostředí hostili Týnec n.Sáz. I když nemáme k dispozici přesnou evidenci o vstřelených a obdržených brankách, tak o našem vítězství asi není pochyb.  

 

I když soupeř přijel pouze s deseti hráči a podobně jsme na tom byli i my, tak přesto jsme postavili dvě hřiště a hráli v počtu 4+1. Každý hráč tak odehrál slušnou porci minut a to v podstatě bez střídání.

Na jednom hřišti hrál tým I. proti těm lepším hráčům Týnce a myslím, že všichni kluci, včetně soupeře, předvedli solidní výkon. Kromě hezkých fotbalových akcí nechyběla bojovnost, kluci hráli důrazně (někdy až dost) a určitě byl tento zápas náročný i po fyzické stránce. Branky jsme sice nepočítali, ale častěji se prosazovali naši hráči.

Na druhém hřišti koučoval Martin tým II. a i on byl s výkonem svých svěřenců spokojen. Je potěšující, že řada našich hráčů, která ještě v létě byla výrazně slabší než jejich spoluhráči, tak jejich výkon je trénink o tréninku lepší a lepší. Ani tady jsme branky nepočítali, ale dle vyjádření kluků, jsme byli i v tomto miniutkání gólově úspěšnější.

 

Tým I.: Řehák J. – Neužil V., Vošický T., Stejskal N., Lindner D.;

Tým II.: Siebert L. – Dudík D., Zoubek M., Hruška K., Mach O., Jedlička J.;