Nespeky – Černolice

Nespečtí rozložili Černolice

Nespeky – Čtvrtý celek fotbalové I. A třídy, skupiny A, Sokol Nespeky, rozjel jarní část sezony doma parádně s třetími Černolicemi, kterým nasypal čtyři góly. Nespeky sice přišly po 651 minutách o neprůstřelnost, ale to jim nevadí. „Jednou jsme gól museli dostat a já si na nějaké rekordy nehraju,“ dodal ke zrušení série jinak spokojený trenér Jiří Maršoun.

NESPEKY – ČERNOLICE 4:1

 

V mrazivém počasí na dobrém terénu začala mužstva opatrně. Do první šance se dostal domácí Burian, ale špatně zakončil. Hosté kontrovali příležitostí Homoly a hned po rohu Ševrem. V 19. minutě přišel gólový moment, kdy brankář podběhl centr z levé strany a Kruhliak bez problémů dostal Nespeky do vedení. Ve 25. minutě odmítl Šultes vyrovnat, když přestřelil prázdnou domácí branku. Skóre nezměnili ani v závěru poločasu domácí Maršoun a Vojkůvka z malého vápna.

Ihned po přestávce trefil Myslivec krásně odražený míč a domácí vedli 2:0. Následně Vojkůvka přestřelil branku, aby v 57. minutě V. Pešta zvýšil na 3:0. Hosty sice dostal do hry v 65. minutě Šultes krásným volejem po pasu, čímž zrušil nespeckou neprůstřelnost. To domácím nevadilo a chuť Černolic zápas zdramatizovat utnul v 73. minutě Pohořelý.

„Odehráli jsme výsledkově povedený zápas. První poločas byl vyrovnaný a vstřelili jsme šťastný gól. Ve druhé půli jsme soupeře přehráli na těžším terénu fyzicky. Černolice podaly taky kvalitní výkon, zápas se lidem líbil a za druhou půli jsme vyhráli zaslouženě,“ radoval se po zápase Jiří Maršoun a chválil: „Kluci si sáhli na dno sil, za což jim děkuji a chválím i vedení, jak připravilo terén. Vstup do jara se nám povedl a noví hráči, bratři Peštové a Yaroslav Kruhliak, byli velkým přínosem do mužstva.

Branky: 19. Kruhliak, 49. Myslivec, 57. V. Pešta, 73. Pohořelý – 65. Šultes. Rozhodčí: Šefara. ŽK: Urban, Myslivec – Ševr, Podlešák. Poločas: 1:0.

Nespeky: Drážek – Urban, Burian, Krejza, Myslivec (78. Straka) – Jasz (84. P. Kadeřábek), D. Pešta, Maršoun, V. Pešta – Kruhliak (75. Vošický), Vojkůvka (67. Pohořelý).

PAVEL DRNEC
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespecti-rozlozili-cernolice-20170311.html