Nespeky – Cerhovice

Nespecká neprůstřelnost trvá

Nespeky – Fotbalisté Nespek udrželi již pátý zápas neprůstřelnost, když jim k výhře v I. A třídě nad Cerhovicemi stačil Burianův gól z penalty.

NESPEKY – CERHOVICE 1:0

 

V mrazivém počasí na těžkém terénu se v Nespekách první poločas hrál vyrovnaný zápas bez větších šancí. Za zmínku stála jen příležitost domácích v 15. minutě, kdy gólman hostí špatně odkopl míč a střela Vojkůvky trefila dobře postaveného cerhovického obránce. Také na druhé straně ve 20. minutě nešťastně vyběhl domácí gólman Drážek, ale Procházka nezamířil přesně do odkryté branky.

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Rozhodnutí padlo v 50. minutě. Nejprve Drážek tečí vyrazil střelu Cibulky a z protiútoku hosté zahráli v pokutovém území rukou a Burian bezpečně proměnil penaltu. Zvýšit mohl Jasz, ale v obrovské šanci se mu míč na těžkém terénu zamotal mezi nohama. Hosté mohli vyrovnat v 75. minutě, ale Drážek dobře vyběhl proti osamocenému Matlíkovi a tomu byla branka malá.

„Remízový zápas, štěstí se přiklonilo k nám. Na těžkém terénu bylo spoustu osobních soubojů. Fotbal moc krásy nepobral. Hráče chválím za přístup a bojovnost,“ uvedl trenér Nespek Jiří Maršoun.

Branka: 50. Burian (z PK). Rozhodčí: Kvasnička. Poločas: 0:0.

Nespeky: Drážek – Štáf, M. Obermajer, Krejza, Konopiský (60. Myslivec), Burian, Urban, Krejčík (80. Vošický), Vojkůvka (46. Jasz), Párys (88. Tyrner), Maršoun.

PAVEL DRNEC
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespecka-neprustrelnost-trva-20161113.html