Nespeky – Příbram

Nespecká specialita – penalty

Nespeky – Ve fotbalové I. A třídě se vyžívají Nespeky v novince v podobě penaltových rozstřelů, které z devíti zápasů zahrávaly šestkrát, z toho čtyřikrát slavily výhru. Tentokrát se jim to povedlo po bezbrankovém zápase doma se Spartakem Příbram, který měl ve svém středu bývalé ligové hráče Janů, Štochla a Rychlíka.

NESPEKY – SPARTAK PŘÍBRAM 0:0 PK 4:3

 

Domácí si vědomi síly soupeře hráli v prvním poločase opatrně. Ve vyrovnané hře tak přišly šance až v závěru první části, ale při třech hostujících prokázal brankář Šilhavý svoje kvality.

Ve druhém poločase měli příležitosti i domácí, ale Myslivcova střela skončila těsně vedle a v 82. minutě obešel Vojkůvka i brankáře, ale z úhlu netrefil prázdnou branku.

A tak se šlo do penalt, a ty v poslední době Nespeky umějí, což prokázaly. Kupša, Maršoun, Myslivec a Burian proměnili, jen Hanzal přestřelil. Hosté jednou trefili tyč a Šilhavý poslední penaltu chytil, proto domácí počtvrté brali druhý bod.

Rozhodčí: Zdeněk. ŽK: 4:0. Diváci: 110.

Nespeky: Šilhavý – Štáf (76. Vojkůvka), Krejza, Burian, Myslivec – Párys, L. Rublič (46. Hanzal), L. Maršoun, Jasz – Šorfa, Kupša.

PAVEL DRNEC
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespecka-specialita-penalty-20151003.html


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespecka-specialita-penalty-20151003.html