Všenorský S.K. – Nespeky

O porážce Nespek rozhodl již první poločas
V posledním podzimním kole fotbalové I. A třídy neuspěl nováček z Nespek ve Všenorech, když všechny góly padly již v prvním poločase.

VŠENORY – NESPEKY 2:1

První poločas patřil domácím, kteří nakopávanými míči na své vysoké útočníky dělali hostům problémy. Přesto se ve třetí minutě do první příležitosti dostal nespecký Popelka, ale jeho střela z hranice šestnáctky se mezi tyče nevešla. Na druhé straně gólman Magnus vyrazil tutovku Moravce. Ve 20. minutě po rozehraném přímém kopu hlavičkoval Michálek a od břevna se míč dostal do branky – 1:0. Hosté brzy odpověděli Popelkou, který střelou o tyč vyrovnal. Nespeky se dlouho z vyrovnání neradovaly a agilní Michálek nadvakrát opět strhl vedení na domácí stranu. Po brankové desetiminutovce už žádný gól nepadl. Domácí do poločasu ještě z hranice malého vápna dvakrát překopli Magnusovu branku. V poslední minutě nejdříve neproměnil Popelka své sólo a z protiútoku přestřelil ve výhodné pozici všenorský Pečeňa.

Po změně stran se hra vyrovnala a oba brankáři už neměli tolik práce. Ke konci utkání mohly Nespeky dokonce srovnat. Jenže z téměř drtivého tlaku si vynutily pouze několik závarů, které nedokázaly zúročit.

„Soupeř vyhrál zaslouženě, protože jsme si vytvářeli málo šancí a před brankou se nedokázali prosadit. Přesto jsem s celým podzimem spokojený, nikde jsme nepropadli a jako nováček jsme se slušným počtem bodů ve středu tabulky,“ uvedl nespecký trenér Václav Knížek st.

Branky: 20. a 29. Michálek – 27. Popelka. Rozhodčí: Myška. ŽK: 3:2. Diváci: 70. Poločas: 2:1.

Nespeky: Magnus – Boev (46. Rosenvald), Obermaier, Pavlík, Krejza – Kulhavý, Urban, Myslivec, Dixa (73. Jasz), Röhrich, Popelka (87. Sochor).

JAROSLAV ROSENVALD