Nespeky – Uhlířské Janovice

Nespeky byly v první půli na ručník

Nespeky – Ve fotbalové I. B třídě, skupině D, nebudou Nespeky na státní svátek vzpomínat v dobrém, když jim během půlhodiny nasypaly Uhlířské Janovice čytři góly do sítě.

NESPEKY – UHL. JANOVICE 1:4

 

Nespeky nastoupily do zápasu dost laxně a naivně, i když se v první šanci objevil Nachtman, ale dal si míč daleko od nohy. Následně převzali iniciativu hosté a po dlouhém výkopu brankáře se dostal k míči Svoboda, ale Králíčka nepřekonal. Ve 13. minutě se již Janovičtí radovali, když rychlý únik po straně a centr přetavil Kopecký v první gól. O chvíli později neproměnil sólo Svoboda. Poté přišly domácí šance Sysla a Nachtmana, ale janovická branka odolala. V 25. minutě napřáhl z dálky Kopecký a Králíček podruhé lovil míč ze své branky. Za chvíli Králíček při odkopu minul míč a hosté přidali Svobodou pohodlně třetí gól. Hroznou domácí půlhodinu dokonal Kulhánek čtvrtým gólem a Nespečtí byli na ručník.

Ve druhém poločase již domácí hru vyrovnali, dva trestné kopy Nachtmana byly nebezpečné, první vyrazil brankář Mejstřík a druhý míč olízl levou tyč. Na druhé straně vyrazil Králíček vyloženou šanci Jelínka. Alespoň snížení se Nespeky dočkaly v 80. minutě V. Kulhavým. V závěru ještě Králíček zlikvidoval velkou šanci Kulhánka. Hosté si tak zaslouženě z Nespek odvezli všechny body.

Branky: 80. V. Kulhavý – 13. a 25. Kopecký, 27. Svoboda, 30. Kulhánek. Rozhodčí: Divílek. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Poločas: 0:4.

Nespeky: Králíček – Párys, Nachtman, Myslivec, Pavlík – Hořický, Sysel, Bialonczyk, Kučera – Kupša, Dixa (46. V. Kulhavý).

PAVEL DRNEC