Kunice B – Nespeky

Kunickou smršť do sítě Nespek vedl Dušek

Újezd u Prahy – Ve fotbalové I. B třídě, skupině D, chtěly Nespeky zapomenout na debakl od Suchdola, jenže utrpěly další nadílku, tentokrát od kunického béčka.

KUNICE – NESPEKY 6:1

 

Na umělé trávě v Újezdě u Prahy byly Kunice v prvním poločase lepším týmem a již ve druhé minutě přímo z rohového kopu otevřel Dušek skóre. O chvíli později Prokš prostřelil Králíčka podruhé. Nápor Kunic na chvíli přibrzdil Nachtman střelou z dvaceti metrů – 2:1. Jenže Kuničtí pokračovali v krasojízdě a Varga po chybě nespecké obrany a hlavou po centru z pravé strany dvakrát skóroval – 4:1. Dixa sice mohl snížil, ale radost mu překazil brankář Šilhavý nohou, aby na druhé straně neproměnil šanci Koubek a následně Dušek proměnil penaltu po faulu Hořického – 5:1.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, šance byly na obou stranách, ale jediným střelcem se stal Dušek, který do prázdné branky zkompletoval svůj hattrick.

Branky: Dušek 3, Varga 2, Prokš – Nachtman. Rozhodčí: Hádek. ŽK: 0:3. Diváci: 50. Poločas: 5:1.

Nespeky: Králíček – Párys, Nachtman, Myslivec, Pavlík – Hořický, Sysel (54. Pavelka, Bialonczyk, V. Kulhavý (69. Tyrner) – Kupša, Dixa.

JAROSLAV ROSENVALD

Převzato z Benešovského deníku