Nespeky – Suchdol

Nespeky vyfasovaly velikonoční nadílku

Nespeky – Fotbalová I. B třída otevřela jarní brány. Domácí Nespeky přivítaly soupeře, který pomýšlí na postup. Hosté po půlhodině hry ovládli hřiště a potvrdili roli favorita.

NESPEKY – SUCHDOL                            0:4

Nespeky nastoupily proti favoritu soutěže s odhodláním, které jim vydrželo jen půl hodiny. V této době byla hra vcelku vyrovnaná. Za zmínku stojí jen šance hostí, kdy v 8. minutě Průchova dělovka těsně minula šibenici Králíčkovy branky. Naopak domácí mohli jít do vedení v 18. minutě, když si Pavlík naskočil na centr z pravé strany a hlavou překonal gólmana hostí. Za něj však na brankové čáře vykopl míč obránce. V závěru poločasu se nejprve vytáhl Králíček po střele Průchy, ale na dorážku po rohovém kopu již nestačil.

O výsledku rozhodl začátek druhé půle, kdy během osmi minut hosté dvakrát skórovali. Domácí po studené sprše zcela odpadli a hosté ovládli hru. Konečný výsledek stanovil v 80. minutě Průcha.

Branky: 44. a 53. Stainz, 49. Bohm, 80. Průcha. Rozhodčí: Hanák –  Žáková, Stránský. ŽK: Párys (N). Diváci: 50. Poločas: 0:1. Nespeky: Králíček – Párys, Pavlík, Hořický, Sysel (34. Nachtman) – Pavelka, Bialonczyk, Kupša, Dixa – Myslivec, V. Kulhavý (46. T. Rosenvald).

Autor: Petr Roubíček

Převzato z Benešovského deníku