Nespeky – Zruč nad Sázavou

Nespeky nezdolaly poslední Zruč
Nespeky – V devátém kole fotbalové I. B třídy Nespeky doma po dvou tvrdých direktech jen remizovaly bez branek s poslední a dosud nebodující Zručí nad Sázavou.

NESPEKY –  ZRUČ NAD SÁZAVOU    0:0

 

Nespeky pokračovaly v neslaných nemastných výkonech i s poslední Zručí. Hosté je na začátku utkání zaskočili a v největší šanci vykopl Pavlík z brankové čáry střelu Matouše. Na druhé straně si Hromas poradil s projektily T. Rosenvalda a Pavlíka. Ve 33. minutě se dostal do dobré příležitosti Matouš, ale tak dlouho váhal se zakončením, až mu do střely skočil Nachtman. Domácí mohli jít do vedení v závěru poločasu ale dělovku Dixy vyrazil Hromas na roh.

Ihned po přestávce se hosté radovali z gólu po rohovém kopu a zakončení, ale rozhodčí pro údajný faul branku neuznal. V 54. minutě vyrazil Králíček tvrdou střelu a z dorážky trefil Váňa břevno prázdné branky.  O chvíli později to samé předvedl i domácí Marušák, ale hlavou. V 77. minutě vychytal Králíček osamoceného Koudelu. V závěru si sice Nespeky vytvořily tlak, ale branku nevstřelily, a tak se diváci gólů nedočkali.

Rozhodčí: Drábek. ŽK: 2:5. Diváci: 70.

Nespeky: Králíček –  Párys, Nachtman, P. Rublič, Pavlík – Marušák, K. Kulhavý, Burian, Sysel (50. Pavelka) – Dixa, T. Rosenvald.

PAVEL DRNEC