Nespeky – Zbraslavice

Kanonádu Nespek řídil Doubek

Ve fotbalové I. B třídě si druhé Nespeky spravily chuť po nepovedeném zápase v Chotýšanech a přestřílely Zbraslavice, když polovinu gólů zařídil Doubek.

NESPEKY – ZBRASLAVICE              6:3

V Nespekách si diváci přišli na své. Od začátku se hrál ofenzivní fotbal. První šanci měl hostující Radil, když po chybě  Pavlíka obešel i gólmana Králíčka, ale míč směřující do branky vykopl Burian. Na druhé straně byli domácí úspěšnější, když se Kamil Kulhavý po přihrávce Doubka trefil přesně z hranice šestnáctky. O chvíli později zamířil Myslivec těsně vedle. Domácím stačila chvilka nepozornosti a Šindelář po trestném kopu a sólu otočil stav na 1:2. Hosté vstřelili i třetí gól, ale Pospíšil si po centru Doubka srazil míč do vlastní sítě. V závěru poločasu ještě hlavičku T. Rosenvalda vyrazil Bednář.

V úvodu druhé půle nezužitkoval Kalenda Doubkovu přihrávku, aby si Burian na druhé straně srazil do vlastní sítě centr Veselého –  2:3. Vzápětí byl  v šestnáctce podražený Doubek, ale penaltu mu Bednář lapil. Domácí útočník se ale zdravě naštval a vzápětí nabídku Kalendy poslal do šibenice zbraslavické branky. Po hodině hry zahrozili naposledy hosté, když střela Dubjáka olízla břevno Králíčkovi  branky.  Poté již kralovali domácí a rozhodli o své výhře. Přihrávku Kalendy využil Tomáš Rosenvald, trestný kop Kamila Kulhavého do tyče dorazil Doubek, který ještě završil svůj hattrick po akci Kalendy.

Branky: 58., 69. a 78. Doubek 9. K. Kulhavý, 37. vlastní Semerád, 63. T. Rosenvald – 24. a 26. Šindelář, 51. vlastní Burian. Rozhodčí: Chrudimský. ŽK: 2:2. Diváci: 60. Poločas: 2:2.

Nespeky: Králíček – Párys, V. Kulhavý (73. Tyrner), Burian, Pavlík, K. Kulhavý, Kadeřábek (83. Sysel), T. Rosenvald, Kalenda, Doubek, Myslivec (79. Novák).

Převzato z Benešovského deníku