Kondrac – Nespeky

V kvalitním okresním derby se vítěz nenašel

Kondrac – Oba okresní týmy Kondrace a Nespek v prvním kole fotbalové I. B třídy nebraly výhru a ani po vzájemném remízovém duelu se to nezměnilo.

KONDRAC – NESPEKY 1:1

 

Utkání mužstev z popředí tabulky začalo mírnou převahou hostů, kterou přetavili v gól. Nepřesnou střelu hostujícího hráče trefil kolenem v souboji Doubek atakovaný Houdkem a míč skončil překvapivě v síti.  Domácí nebyli schopni kombinovat, ani gól je neprobudil a nadále tahali za kratší konec provazu, nestíhali a také si vykoledovali čtyři žluté karty. Výjimkou byla bomba Pavelky z trestného kopu, ale Králíček byl na místě.

Ve druhém poločasu přidala  Kondrac na agresivitě, začala hosty přehrávat a v 70. minutě vyrovnala. Pohorský excelentní samostatnou akcí přelstil několik obránců Nespek a na jeho centr si naběhl Přitasil, jenž je ve hře hlavou velmi silný.  V následujících minutách narostla domácím křídla, měli převahu, ale mohli také inkasovat. Dvě výborné šance hostů přestáli (hlavička Páryse těsně vedle a střela Kadlece nad), a když ani  domácí Vítovský v samostatném úniku nebyl přesný, skončilo utkání asi zaslouženou remízou.

Trenér Kondrace Jiří Janouš ml. viděl v zápase dva rozdílné poločasy. „V prvním byli výrazně lepší hosté, ve druhém již byla naše hra podle mého gusta. S bodem jsem spokojen, myslím, že vyjadřuje poměr sil na hřišti.“

Nespecký kouč Petr Novotný k derby dodal. „Podle průběhu je asi remíza spravedlivá, i když si myslím, že odskočit soupeři před vyrovnáním  o dvě branky, tak jsme vezli tři body.“

Branky: 70. Přitasil – 15. Doubek. Poločas: 0:1.

Kondrac: Císař – Houdek (66. Šanda), Linhart, M. Kubín, T. Kubín – Přitasil, Müller, Pavelka, P. Sedláček – Vítovský, Pohorský. Nespeky: Králíček -Kumpošt, Nachtman (30. Čáp), Pavlík, Myslivec – Párys, Burian, K. Kulhavý, Sisel – Kadlec, Doubek.

Převzato z Benešovského deníku