Jesenice – Nespeky

Nespeky zasadily domácím během pěti minut mat

Jesenice – Na hřišti třetího celku loňské fotbalové sezony I. B třídy Slavie Jesenice začaly svou pouť Nespeky. A vedly si skvěle. Třemi brankami v závěru si nečekaně odvezly všechny tři body.

Slavia Jesenice – Nespeky 0:3

 

Začátek utkání patřil domácím a Králíček musel vytáhnout bravurní zákrok po bombě Kratochvíla z trestného kopu. Na druhé straně vyzkoušel pozornost domácího gólmana Maršoun a Doubkova dorážka skončila rohem. Jinak první poločas moc pohledné kopané nepřinesl.
Hned na začátku druhé půle se neprosadil nespecký Doubek, když nevtěsnal míč do odkryté brány. O osudu utkání se rozhodovalo až v poslední desetiminutovce. Nejprve jesenický Táčner nastřelil břevno a pak se děly věci. Opět zaúřadovalo okřídlené nedáš–dostaneš. V 81. minutě po úniku Kadlece zakončil do prázdné brány T. Rosenvald. Za dvě minuty tečovaná střela Kadlece z velkého vápna skončila v domácí brance a za další dvě minuty se k tyči trefil Nachtman a dílo bylo dokonáno. Otřesení domácí hráči se už k ničemu nedostali.
„V zápase jsme byli lepším a bojovnějším mužstvem, především před brankami, kde jsme si vytvořili více příležitostí než soupeř. V závěrečné pasáži se nám podařil husarský kousek a slušný výkon přetavit ve vítězství. Jsme rádi, že se nám podařilo do sezony vstoupit úspěšně,“ usmíval se trenér Nespek Petr Novotný.

Branky: 81. T. Rosenvald, 83. Kadlec, 85. Nachtman. Rozhodčí: Herda. ŽK: 2/Kadlec, Párys. Diváci: 60. Poločas: 0:0.
Nespeky: Králíček – Párys, Nachtman, Pavlík, M. Rosenvald – T. Rosenvald (87. V. Kulhavý), Burián, Maršoun, Kalenda – Doubek (80. Myslivec), Kadlec.

Převzato z Benešovského deníku