Turnaj obecního úřadu v Nespekách 24.7 2010

Papírově nejslabší Kamenice všechny vykouřila

Nespeky – Ve fotbalové přípravě na novou sezonu se v Nespekách odehrál 8. ročník Obecního úřadu, na kterém startovaly týmy Kamenice, FK Fercom Týnec nad Sázavou, ČAFC Praha a domácí Sokol Nespeky. Zápasy se hrály se 2 x 35 minut a z vítězství se nakonec překvapivě radovala Kamenice.

 

Nespeky – Kamenice 2:3

Domácí zápas nezvládli, probudili se až ve druhé půli, ale třígólový deficit již nesmazali.

Branky: Kapr, Pavlík (z PK) – Rejna, Masák, Voldřich. Poločas: 0:3.

Týnec nad Sázavou – ČAFC Praha 3:2

Souboj účastníka I. A třídy (Týnec) s krajským přeborem vyzněl hlavně díky prvnímu poločasu pro Týnec, který po přestávce výhru uhájil.

Branky: Žížala 2, Skála – Ulrich, Kalina. Poločas: 2:0.

O 3. místo

Nespeky – ČAFC Praha 1:3

Ani v boji o třetí místo se domácím nedařilo, navíc Pavlík nedal penaltu.

Branky: Panenka – Horčička, vlastní Nachtman, Balcárek.

Finále

Týnec nad Sázavou – Kamenice 2:4

Kamenice měla na začátku dvě šance, ale Voldřichovu střelu chytil Vašák a Masákovu ránu zastavila pravá tyč. V 15. minutě již Žáček dostal Kamenici do vedení a o chvíli později upravil Kučera hlavou na 0:2. Poté se Týnečtí probudili, ale osamoceného Skálu vychytal kamenický brankář Žáček, který si poradil i s Orsákovou penaltou. Až na začátku druhého poločasu ho překonal Hlaváček. Týnec si vytvořil nápor, ale Kamenice se zodpovědně bránila, podnikala protiútoky a dva byli smrtící, když se trefili do týnecké sítě Masák a Voldřich. V závěru zápasu zkorigoval na konečných 2:4 Skála.

Branky: Hlaváček, Skála – Žáček, Kučera, Masák, Voldřich. Poločas: 0:2.

Sestavy okresních mužstev

Sokol Nespeky: Tylingr – Nachtman, M. Rosenvald, Kapr, Pavlík, Presl, Burian, Charvát, V. Kulhavý, Burcev, T. Rosenvald, Kadeřábek, Páša, Hamajda, Panenka.

FK Fercom Týnec nad Sázavou: Kruliš, Vašák – F. Stibůrek, Kavoň, Dvořák, Sedlák, Slavík, Víšek, Hlaváček, Skála, Orsák, Žížala, Vavrek.

Utkání rozhodovali sudí Bartoš, Platil, Rosenvald.