B-tým: Sokol Jankov – TJ Nespeky B  0:4 (0:3)

Ilustrativní foto

Do utkání jsme vstoupili velice dobře. Dařila se nám kombinační hra spojená s dobrým pohybem. Byla otázka času, kdy se začneme prosazovat střelecky. První branku po faulu na Theodora Mácu vstřelil z dvaceti metrů nádherně do šibenice Lukáš Maršoun. Vzápětí si naběhl na rohový kop Roman Vojkůvka a prudkou hlavičkou zvýšil na 2:0. Domácí hráči hrozili z dlouhých nakopávaných míčů, ale naše obrana pracovala spolehlivě. Ve 31 minutě po další pěkné akci zvýšil opět Roman Vojkůvka na rozdíl tří branek. První poločas se našemu mužstvu herně a výsledkově náramně vydařil.

Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivně. Domácí hráči byli pod velkým tlakem a my si vytvářeli jednu šanci za druhou. V zakončení jsme byli nepřesní nebo zbrklí. Od šedesáté minuty se hra začala vyrovnávat, a i domácí se dostali ke slovu a měli i pár náznaků šancí. Když, už se zdálo, že ve druhém poločase branka nepadne, tak po dlouhém balonu si našel správný prostor Theodor Máca a upravil na konečných 0:4.

Petr Novotný, trenér TJ Nespeky B: „V Jankově se nevyhrává, a proto jsem moc rád, že se nám tu podařilo zvítězit po velice dobrém výkonu. Zvlášť první poločas byl z naší strany výborný. Na mokrém lehce podmáčeném terénu bylo vidět, jak kluky fotbal baví. Druhý poločas začal festivalem zahozených šancí což i ovlivnilo následně další průběh, kdy hra už ztrácela parametry z prvního poločasu. I domácí mužstvo vycítilo šanci a dostalo se do pár nebezpečných šancí. Kluky chválím a doufám, že dobrý start do jarní části potvrdíme v domácím utkáním s Chocerady“.

 

Nespekám se na jaře daří, tentokrát přejely Jankov

 

 

Zápis o utkání najdete zde:

 

Ilustrativní foto