A-tým: TJ Nespeky – SK Poříčany 2:0 (2:0)

Jako jediný tým v krajském přeboru neznají pocit porážky. Fotbalisté Nespek vstoupili do nového ročníku ve velkém stylu a po čtyřech odehraných zápasech vévodí soutěži. Vstup do zápasu se domácím povedl na výbornou. Z první útočné akce se prosadil Tadeáš Nikrmajer. Po půlhodině hry navýšil domácí vedení Matěj Rosenvald.

 

Aktivní hra a rychlý gól. Nespeky prožívají skvělý start do sezony

„Velmi důležitá je pohoda a dobrá parta v kabině. Vezeme se na pozitivní vlně,“ poznamenal asistent trenéra Nespek Petr Králíček. Fotbalisté Nespek v rámci 5. kola krajského přeboru hostili Poříčany.

„Je pravda, že jsme dali rychlý gól, který nám soupeř tak trochu daroval. Obě branky jsme sice dali po chybách Poříčan, ale je nutné dodat, že jsme soupeře k těmto chybám donutili naší dobrou hrou a aktivním přístupem,“ vrátil se k důležitým momentům jeden z nespeckých trenérů.

Nespeky nejen v tomto zápase těží z kvalitního týmového výkonu, který je podpořen dobrou hrou mladých hráčů. Pětadvacetiletý brankář Václav Drážek v utkání neinkasoval gól, jeho mladí spoluhráči se dokázali prosadit. První branku vstřelil čtyřiadvacetiletý Tadeáš Nikrmajer a druhou teprve šestnáctiletý Matěj Rosenvald.

„Tyto hráče jsme si vyhlídli a jsme velmi rádi, že se takto prosazují. Odhad jsme měli správný. Přeji jim, aby se dařilo a fotbalově rostli,“ popřál mladíkům hodně štěstí asistent Petr Králíček a pokračoval. „Utkání proti Poříčanům hodnotím pozitivně, podařilo se nám doma vyhrát a získat tři body. Musím klukům poděkovat, že domácí zápas odbojovali s velkým zápalem a nasazením,“ dodal na závěr.

Fotbalisté Nespek jsou aktuálně v tabulce krajského přeboru s devíti body na první pozici s jednobodovým náskokem na Povltavskou fotbalovou akademii a Beroun.

Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal-kraj/video-aktivni-hra-a-rychly-gol-nespeky-prozivaji-skvely-start-do-sezony-20220905.html

Více foto ze zápasu najdete zde:

 

Video sestřih utkání najdete zde:

 

Záznam celého utkání najdete zde:

 

Zápis o utkání najdete zde: