Vraný – Nespeky

Nespeky zvládly penaltový rozstřel a jsou druhé 

 

Vraný – Ve fotbalové I. A třídě, skupině A, se dramatizuje situace na čele tabulky, kde prvních pět týmů od sebe dělí jen tři body. Mezi nimi jsou i Nespeky, které získaly ve Vraném po vyhraném penaltovém rozstřelu dva body, po kterém jsou na druhém místě.

VRANÝ – NESPEKY 1:1 PK 3:4

 

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. V první šanci nedosáhl na míč ve skluzu hostující D. Pešta, aby na druhé straně střelu Prágra lapil Drážek. Skóre se měnilo ve 28. minutě po uvolnění Kruhliaka a střele k tyči – 0:1. Domácí ale brzy zareagovali, střela Kubíka po promáchnutí Krejzy, ještě cíl nenašla, ale ve 35. minutě již prolétl balón po dlouhém autu až k Jarabovi, a ten prostřelil Drážka – 1:1. V závěru poločasu se hosté zlobili na rozhodčího Cichru, jenž zákrok na unikajícího D. Peštu neposoudil jako penaltový.

Do druhého poločasu vstoupili hosté lépe, ale první šanci měl domácí Kubík, který hlavou přestřelil branku Nespek. Po hodině hry zvýšili hosté aktivitu a byli blízko rozhodnutí, ale Jasz a Krejčík po rohovém kopu hlavičkovali z dobrých pozic vedle branky, sólo Krugliaka vychytal brankář.

A tak se šlo do penaltového rozstřelu, kde vystřelil dva body Nespekům rozhodující penaltou Burian.

„Sehráli jsme pohledný zápas. První poločas byl vyrovnaný. Dostali jsme se do vedení po pěkné akci zakončené Kruhliakem. Dlouho jsme se ale neradovali, protože jsme po autu propadli v hlavičkovém souboji a domácí vyrovnali. Druhá půle byla v naší režii, šli jsme za vítězstvím, ale promarnili čtyři vyložené šance. Fotbalový bůh to asi viděl, tak se k nám přiklonil při penaltovém rozstřelu, když pátý hráč Vraného při penaltě uklouzl a míč skončil vedle branky. Kluci sehráli kvalitní zápas, ve kterém jsme na tom byli fyzicky líp než soupeř,“ dodal po zápase trenér Nespek Jiří Maršoun.

Branky: 35. Jaráb – 28. Kruhliak. Rozhodčí: Cichra. Poločas: 1:1.

Nespeky: Drážek – Braný, Krejza, Burian, Konopiský – D. Pešta, Myslivec, L. Maršoun, Jasz – Kruhliak, Vojkůvka (66. Krejčík).

JAROSLAV ROSENVALD
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-zvladly-penaltovy-rozstrel-a-jsou-druhe-20170514.html


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-zvladly-penaltovy-rozstrel-a-jsou-druhe-20170514.html