Všenorský SK – Nespeky

Nespečtí si s lídrem pohráli

Všenory – Ve fotbalové I. A třídě si páté Nespeky vychutnaly, lídra tabulky, Všenorský SK, když mu na jeho hřišti nadělily tři góly. „Na hřišti prvního celku tabulky jsme chtěli uhrát bod a máme tři,“ radoval trenér Nespek Jiří Maršoun.
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespecti-si-s-lidrem-pohrali-20170429.html

 

VŠENORSKÝ SK – NESPEKY 0:3

 

 

Do utkání vstoupily lépe Nespeky. Střelu Vojkůvky ještě brankář vyrazil na tyč, ale v 10. minutě se již Krejza z dorážky nemýlil – 0:1. Poté se domácí zvedli, zatlačili hosty na jejich polovinu, ale do vyložené šance se nedostali. Střely Kučery a Seidlera se mezi tyče Šilhavého branky nevešly. A tak udeřili opět hosté a zase to byl všudybyl Krejza, tentokrát hlavou. Poté zamířil do sítě i D. Pešta, ale sudí branku překvapivě neuznal pro útočný faul.

 

V úvodu druhého dějství byla hra vyrovnaná a jen Svátka po uvolnění vychytal Šilhavý. Poté již dominovali na hřišti hosté. D. Pešta po uvolnění Kruhliakem trefil gólmana a Krejza z otočky pálil těsně vedle. V 72. minutě hlavičku Buriana po trestném kopu ještě vyrazil obránce z brankové čáry, ale na dorážku již nestačil – 0:3. V závěru ještě střelu D. Pešty po úniku vyrazil gólman na roh.

 

„Podali jsme vysoce kvalitní kolektivní výkon. Vše bylo propojený, a tak to má být. Výhra byla zasloužená a to nám rozhodčí ještě neuznal gól,“ dodal po zápase trenér Maršoun.

 

Branky: 10. a 26. Krejza, 72. Burian. Rozhodčí: T. Pejša. Poločas: 0:2.

 

Nespeky: Šilhavý – Braný, Krejza, Burian, Konopiský, Urban, Kruhliak (85. Myslivec), Pohořelý (18. Kukač), Vojkůvka (87. Krejčík), D. Pešta, L. Maršoun (89. Matyášek).

 

JAROSLAV ROSENVALD
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespecti-si-s-lidrem-pohrali-20170429.html