Nespeky – Zbuzany

Nespeky dřely, ale na favorita střelecky ani fotbalově nestačily

Nespeky – Ve fotbalové I. A třídě se postavily Nespeky proti lídru tabulky ze Zbuzan. Hosté potvrdili roli favorita a zaslouženě vyhráli.

NESPEKY – ZBUZANY 1:3

 

Domácí začali utkání ustrašeně a už v 11. minutě prohrávali, když po rohovém kopu nepokryli Pospíšila a ten pohodlně dostal hosty do vedení – 0:1. Za chvíli se dostal Koubek sám před domácího gólmana Šilhavého, ale na poslední chvíli mu míč ukopl Krejza. Na druhé straně Kukač špatně vyřešil gólovku. Největší nebezpečí pro domácí hrozilo z kopaček Koubka, který na sebe poprvé ukázal nastřeleným břevnem. Poté se dostal do třech velkých šancí, ale zvlhl mu střelecký prach. Ve 30. minutě po chybné rozehrávce Buriana se dostal k míči Kincl, a i když mu střela nesedla, prostřelil Šilhavého. V závěru poločasu vytáhl domácí gólman další tutovku.

Úvod druhého poločasu patřil domácím, když Vojkůvka snížil na rozdíl jediné branky a vykřesal naději na nadějný výsledek. Utkání se postupně přiostřilo, rozhodčí proto vytáhl několik žlutých karet a hra se tím rozkouskovala. Nespečtí se snažili o vyrovnání, ale hosté v 88. minutě potvrdili své vítězství brankou Samka.

„Soupeř byl lepší, fotbalovější a zaslouženě vyhrál. V prvním poločase jsme hráli zbytečně ustrašeně, udělali několik chyb, které Zbuzany potrestaly. Mohly přidat i další branky a utkání bylo rozhodnuto. Po změně stran jsme brzy snížili a hru vyrovnali. Soupeř v závěru zápasu roli favorita potvrdil třetím gólem. Za druhou půli musím kluky pochválit za bojovnost,“ uvedl trenér Nespek Václav Knížek starší.

Branky: 46. Vojkůvka – 11. Pospíšil, 30. Kincl, 88. Samko. Rozhodčí: Brožek. ŽK: 3:4. Diváci: 110. Poločas: 0:2. Nespeky: Šilhavý – Štáf, Krejza, Hanzal, Burian, Kukač, Urban, Kupša (59. L. Rublič), Jasz, Myslivec (30. Vojkůvka), L. Maršoun.

PAVEL DRNEC
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-drely-ale-na-favorita-strelecky-ani-fotbalove-nestacily-20151114.html


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/nespeky-drely-ale-na-favorita-strelecky-ani-fotbalove-nestacily-20151114.html