Kostelec -Sokol Nespeky

Tesaříkův hattrick srazil Nespeky do kolen

Kostelec u Křížků – Na hřiště lídra tabulky fotbalové I. B třídy a již postupujícího Kostelce u Křížků zajížděly sedmé Nespeky. Necelá půlhodina stačilo domácímu Tesaříkovi k hattricku a o výsledku bylo po prvním poločase rozhodnuto.  

Kostelec u Křížků – Nespeky 4:1 

 

Domácí měli ve svém středu Tesaříka, jehož střelecký galakoncert rozleptal obranné řady Nespek. Během 13. minut nasázel hostům tři branky. Tu první vstřelil hlavou po zaváhání gólmana Králíčka. Druhou o deset minut později, když z brejku přehodil hostujícího brankáře a o chvíli později zužitkoval centr z pravé strany. Také hosté měli šance. V 17. minutě hlavičkoval Kadlec a domácí hráč vykopával míč z brankové čáry. O minutu později domácí gólman Detko vyrazil Kadlecovu bombu a poradil si i s dorážkou Páryse.
Po změně stran padly branky až v závěru utkání. V 82. minutě po chybě Detka snížil Kadeřábek. Závěrečné slovo měl Dixa, který z rychlého protiútoku uzavřel na konečných 4:1.
Trenér Nespek Petr Novotný nebyl z výsledku rozčarovaný a po zápase řekl: „V posledním utkání jsme zajížděli k postupujícímu Kostelci. Zdánlivě jasný výsledek neodpovídá předvedené hře. Nesehráli jsme úplně špatné utkání, bohužel soupeř tvrdě potrestal naše chyby a naopak z našich brankových šancí jsme nedokázali skórovat.“ 

Branky: 13. 23. 26. Tesařík, 86. Dixa – 82. Kadeřábek. Rozhodčí: Jarolímek. ŽK: Šafránek – Párys.Diváci: 80. Poločas: 3:0. Sokol Nespeky: Králíček – Jíša, M. Rosenvald, Nachtman, Cháb (46. Pavlík) – Párys, Burian, T. Rosenvald, Kulhavý – Maslák (54. Kadeřábek), Kadlec (75. Adámek).