Nespeky – Ratboř

Nespeky si s chutí zastřílely

Nespeky – Fotbalisté Nespek si s chutí zastříleli v I. B třídě proti Ratboři, když brankáře hostů překonali pětkrát.

Nespeky – Ratboř 5:0

 

Domácí měli raketový start do zápasu. Ve 2. minutě vyrazil Pavlíkovu střelu brankář hostů před sebe, při dorážce byl stejný hráč faulován a sám penaltu proměnil – 1:0. V 10. minutě trefil v šanci špatně míč T. Rosenvald. Ve 20. minutě vyrazil brankář hostů na roh krásnou střelu Buriana z dvaceti metrů. Ve 25. minutě měli praktickou jedinou šanci hostů Dolejš, ale netrefil domácí branku. Nespeky korunovaly územní převahu v 27. minutě, kdy ránu Nachtmana ještě gólman vyrazil, ale dorážku T. Rosenvalda již nestačil. V závěru poločasu T. Rosenvald přehodil brankáře, ale míč se zastavil na břevně ratbořské branky, Cháb a T. Rosenvald nebyli schopni dopravit z velkých šancí míč do sítě.

Po přestávce se pokračovalo v zaběhnutých kolejích. V 47. minutě utekl hostující obraně T. Rosenvald, ale z vyložené šance netrefil branku. V 53. minutě trefil Pavlík z trestného kopu břevno. Vzápětí se v pokutovém území nejlépe zorientoval Nachtman a zvýšil na 3:0. V 80. minutě si stejnou situaci Nachtman zopakoval a tvrdou ranou vsítil čtvrtý gól Nespek. Skóre uzavřel v 85. minutě Burian, když dorazil do sítě Nachtmanův trestný kop.

„Po propadáku v Choceradech jsme chtěli uspět a po změnách v sestavě jsme odehráli asi nejlepší utkání na podzim. Byli jsme jasně lepší mužstvem a výsledek mohl být daleko vyšší, protože jsme ještě nastřelili dvě břevna. Jsem spokojený a chtěl bych všem hráčům poděkovat za předvedený výkon,“ měl radost po zápase trenér Nespek Petr Novotný.

Branky: Nachtman 2, Pavlík (z PK), T. Rosenvald, Burian. Rozhodčí: Tilchert. ŽK: 0:2. Diváci: 50. Poločas:2:0.

Nespeky: Tylingr – Párys, Nachtman, M. Rosenvald, Pavlík – Burian, Cháb (75. Čáp), Kadeřábek (83. Uher), T. Rosenvald – Kalenda (78. Presl), Charvát.