SG: Sokol Struhařov – TJ Nespeky 1:2 (1:0)


Stará garda odehrála v pátek 7.6 poslední utkání jarní části Posázavské ligy. Naším soupeřem byl Struhařov na Praze východ. K utkání jsme se dostavili na poslední chvíli a než jsme se rozkoukali, tak jsme prohrávali 1:0. Ve druhé půli se nám ale podařilo výsledek otočit, když se nejprve trefil Olin Novák a v závěru utkání vstřelil vítěznou branku Kadlec.

Poslední utkání jarní části PL jsme odehráli ve Struhařově, kde nás tradičně čekala „přátelská atmosféra, skvěle připravená hrací plocha a disciplinovaný soupeř“. Vzhledem k silnému pátečnímu provozu na většině středočeských komunikací se výkop opozdil o několik minut. Nástup na hřiště „rovnou z auta“ se nám příliš neosvědčil a již v úvodu jsme inkasovali branku z přísně nařízeného pokutového kopu. A když během 1. poločasu hlavní soudce neuznal pro postavení mimo hru oběma stranám po jednom gólu, šlo se do přestávkového „stínu“ za stavu 1:0 pro domácí. Po změně stran jsme zpřesnili hru, trpělivě kombinovali a čekali na svou příležitost. A té se skutečně dočkali. Nejprve Novák vyrovnal score a nedlouho před závěrečným hvizdem nám import všech 3. bodů zařídil Kadlec.

V sestavě se vystřídali: Soudný – Bejbl, Pavlík, Šindelář, Kadlec, Novák, Kumpošt, Stoličný, Nečesaný, Matyášek, Maršoun, Pohořelý, Hampešt.

O branky Nespek se podělili Novák a Kadlec