B-tým: Nespeky B – Olbramovice 2:4 (0:1)


Béčko stále bez bodu. Ani ve třetím utkání se nám nepodařilo bodovat. Tentokrát jsme nestačili na kvalitní Olbramovice, které byly po většinu zápasu lepší. Dvakrát se nám podařilo vyrovnat, ale hosté v závěru utkání dvěma rychlými góly rozhodli o své zaslouženém vítězství 4:2.

Do Nespek tentokrát zavítaly Olbramovice, které od prvního místa v tabulce dělí jen horší skóre. Nutno přiznat, že postavení v tabulce je zcela zasloužené, neboť to byl asi nejlepší tým, proti kterému jsme doposud hráli. Přesto z pohledu gólových šancí vyzněl první poločas lépe pro nás. V 6.min kopal Luděk Rublič volný přímý kop, gólman jeho utaženou střelu k tyči s obtížemi vyrazil, ale dobíhali pouze hosté, o sedm minut později jsme měli ještě větší šanci, po faulu na Vojkůvku kopal L.Rublič penaltu, ale olbramovický gólman byl opět úspěšnější. Ve 20. a 24.min měl dvě velké šance Roman Vojkůvka, ale ani jednu neproměnil. Naopak hned z protiútoku, po našem zaváhání ve středu obrany, hosté vstřelili úvodní branku utkání 0:1.  Ještě do konce poločasu si oba týmy vytvořily po dvou vyložených šancích, ale skóre se už nezměnilo.

Druhý poločas už byl převážně v režii hostujících Olbramovic. Velmi vidět byl především olbramovický Michal Písařík, který svým spoluhráčů připravil nespočet šancí. Ve 49.min jsme sice gólem Romana Vojkůvky vyrovnali na 1:1, ale nerozhodný výsledek trval jen dvě minuty, neboť právě Písařík se prosadil na pravé straně a pak posadil míč přesně na hlavu hostujícímu Hořčičkovi a bylo to 1:2. V rozmezí mezi 50 až 70.minutou si hosté na hřišti dělali co chtěli. Chvilku to vypadalo, že Prégr s Písaříkem trénují střelbu, neboť právě tito dva si za 14 minut vytvořili pět gólových šancí a jen díky skvělým zákrokům Martina Vejvody ml. jsme stále prohrávali pouze o gól.  My jsme si první šanci vypracovali až v 70.min, ale Adama Jasze vychytal hostující gólman. Přesto jsme se dočkali vyrovnávací branky a po velkém závaru z dorážky vyrovnal v 72.min Michal Tyrner 2:2. Stejně tak jako v prvním případě i tentokrát měl nerozhodný výsledek jepičí život. V 74. a 77.min vstřelil soupeř další dva góly a rozhodl tak o svém zaslouženém vítězství.

Více foto ze zápasu Nespeky B – Olbramovice najdete zde: