U19: Nespeky – Mukařov 2:5 (0:2)


Dorost nezvládl domácí utkání s Mukařovem a po mdlém výkonu prohrál 2:5. V prvním poločase jsme dostali v rozmezí jedné minuty dva rychlé góly a hned na začátku druhého třetí. Následně již oba týmy přidaly po dvou brankách a zápas skončil 2:5 ve prospěch soupeře. Škoda jen, že si soupeř pomohl k vítězství nefér způsobem, když na postu stopera s číslem 10 nastoupil Ondřej Fazekáš, který již do dorostenecké kategorie nepatří.

Hodnocení zápasu převzato z webu dorostu:

V zápase s Mukařovem jsme stejně jako v Kunicích nezačali dobře a tentokrát jsme se ani v dalším průběhu utkání k výrazněji lepšímu výkonu nerozehráli. Přísnější měřítko sneslo jen  pár hráčů, ostatní více či méně zaostávali za svým standardem a podle toho se odvíjela i naše hra. Na podzim jsme v Mukařově zvítězili 3:0. V tabulce jsme před dnešním zápasem byli výše než celek Mukařova. I po něm jsme výše zůstali, ale po našem špatném výkonu si tentokrát odvezli všechny tři body hosté.

Hráči Mukařova vstřelili v 36. a 37. minutě dvě rychle po sobě následující branky a v poločase jsme tak odcházeli z hřiště s dvoubrankovou ztrátou. Naše obrana neměla obvyklou pevnost a v útoku jsme toho moc nepředváděli. Chvíli po zahájení druhého poločasu jsme inkasovali potřetí a v 59. minutě počtvrté. Skóre pak již jen korigoval v průběhu druhého dějství v sestavě dopředu posunutý David a po inkasování další branky ještě Dan.

Sestava: Honza Kříž – Lukáš Tiefenbach, David Straka, Vojta Gryc, Přemek Pilař – Matěj Pavlíček, Lukáš Doležal, Vojta Kuželka, Honza Myslivec – Martin Tůma, Dan Vošický, střídající: Šimon Doležal

Více foto ze zápasu Nespeky – Mukařov najdete zde: