U11-B: Turnaj v TJ Sokol Nespeky – 2.místo


B-tým přípravky ukončil mistrovskou část jarní části sezóny posledním turnajem, který jsme pořádali právě v Nespekách. Naši hráči se předvedli domácím fanouškům v dobrém světle a vybojovali krásné 2.místo. Stejné umístění nám patří i v konečném součtu celé jarní části.

Nespeky B – Mirošovice  9:0
V úvodním utkání jsme zvítězili překvapivě lehce. Dali jsme dva rychlé góly a pak už to šlo téměř samo. Dobře jsme kombinovali, dařilo se nám roztahovali hru do šířky i do hloubky a střelecky se mimo jiné dařilo Danovi Pášovi, který dal tři góly.

 

 

Nespeky B – Slavoj Koloděje 1:3
Ve druhém utkání jsme se utkali s dosud nejlepším týmem soutěže, který už vyhrál tři turnaje. Bohužel jsme hned v úvodu udělali lacinou chybu a rychle prohrávali. Po celý zápas jsme pak tahali za kratší konec a už jsme nedokázali navázat na náš výkon z prvního zápasu. Jediný gól vstřelil chvilku před konce Marek Troníček.

 

 

Nespeky B – Radošovice 6:2
Třetí zápas byl především v režii Dominika Lindnera a Tomáše Jantače. Dominik stihl za sedm minut nastřílet hattrick a pak už se nám hrálo velmi dobře. Naopak Tomáš se prezentoval čtyřmi gólovými přihrávkami. Hráči si zápas užili, předvedli několik velmi hezkých akcí a nakonec vyhráli 6:2. Krom Dominika se v tomto utkání ještě dvakrát trefil Kája Hruška.

 

Nespeky B – Velké Popovice 5:0
Z hlediska celkového výsledku byly poslední dva zápasy rozhodující, neboť bodový rozdíl mezi námi, Popovicemi a Vyžlovkou byl velmi těsný. S Popovicemi jsme měli doposud vyrovnanou bilanci, ale vzájemné skóre hovořilo ve prospěch našeho soupeře. Případná remíza by posunula Popovice před nás. Zápas jsme ale odehráli skvěle a zaslouženě vyhráli 5:0

 

Nespeky B – Vyžlovka  1:1
V posledním utkání jsme hráli asi s nejtěžším soupeřem dnešního turnaje. Odehráli jsme dobré utkání. Od páté minuty jsme po gólu Dominika Lindnera vedli 1:0 a zápas měli dobře rozehraný. Těsně před koncem jsme měli navíc velkou šanci zvýšit naše vedení na 2:0, ale gól jsme nedali, naopak soupeř pár vteřin před koncem vyrovnal na 1:1.

 

Nejen tento turnaj hodnotil trenér mužstva Luděk Rublič: „jsem rád, že se nám povedla organizace domácího turnaje. Vše proběhlo zcela bez problémů, počasí nám celkem přálo, věřím, že všichni byli spokojení a dnešní den si užili. My jsme odehráli celkem dobrý turnaj, bohužel náš výkon je úměrný aktuálnímu výsledku. Když vedeme, tak zpravidla hrajeme dobře a na hráčích je vidět chuť do hry a snaha o správné řešení herních situací. Bohužel, když ale v utkání prohráváme, tak sklopíme hlavy a náš herní projev upadá hodně dolu. Na tom budeme muset ještě pracovat, ale jinak můžeme být s výkony našich hráčů spokojeni.

Jinak celkově bych hodnotil celou jarní část sezóny velmi pozitivně. Skupina H byla velmi vyrovnaná a všem našim hráčům to nesmírně pomohlo. Poděkování patří jednak OFS Prahy východ, který nám umožnil účast v této soutěži, ale samozřejmě i hráčům, rodičům, a všem kdo nás v této soutěži podporovali.“

více foto z turnaje v Nespekách najdete zde: