B-tým: TJ Jawa Divišov B – Nespeky B 1:3 (1:0)


V neděli odpoledne se v rámci 11.kola utkaly rezervy týmů Divišova a Nespek. První poločas vyšel lépe domácímu Divišovu, který po gólu Zdeňka Háka vedl 1:0. Ovšem 20.minut před koncem vyrovnal Matyášek, o deset minut později otočil výsledek utkání Martin Pohořelý, který proměnil penaltu. V závěru utkání přidal pojistku v podobě třetího gólu Olin Sosnovec a nespecké béčko v Divišově zaslouženě vyhrálo 3:1.

Komentář k utkání poskytl trenér nespeckého týmu Martin Bárta: „Hrálo se na těžkém terénu, hřiště bylo po včerejším zápase takové rozšlapané a blátivé, ale bylo pro obě strany stejné. My jsme začali dobře, měli jsme tam dvě docela velké šance, jednu neproměnil Ondra Matyášek, a tu druhou Olin Sosnovec, naopak soupeř nás potrestal z jednoho brejku, kdy z levé strany přišel centr a soupeř se před bránou prosadil hlavou, takže poločas 1:0.

I ve druhém poločase jsme udávali tempo hry, byli jsme lepší, a bylo jen otázkou času, kdy dáme první gól. To se nám povedlo po jednom závaru, a Matyášek vyrovnal na 1:1. Potom jsme tam měli ještě asi tři krásné akce, dvě z nich jsme sice nedotáhli do konce, ale nakonec se to povedlo. V závěru soupeř hru trochu otevřel a my přidali do otevřené obrany třetí gól. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, i v nekompletní sestavě jsme byli po většinu utkání lepším týmem.“